Рецепт Рагу в казані фото

Рагу в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Кролик , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На вулиці помітно похолодало, а значить організм вимагає більше гарячої їжі. Ну ось наприклад, ви знали як приготувати рагу в казані? Якщо ні, ось він шанс нарешті спробувати цю смакоту!

Опис приготування:

Приготування рагу в казані - ритуал особливий. Багато радять обваляти м'ясо в борошні після смаження, щоб процес гасіння в самому казані проходив гладко. Індикатором готовності страви буде картопля, який повинен"дійти" Казань. Вино раджу використовувати гарне, адже це безпосередньо впливає на смак страви. Хай щастить!

  • Кролик - 1 штука (тушка)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Картопля - 5 штук
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Вино червоне сухе - 370 мілілітрів
  • Томати у власному соку - 1/2 штуки (баночки)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 7 штук
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
рагу в казані - фото крок 1
Для початку потрібно підготувати кролика, розбивши його тушку і видаливши зайві частини. В цілому слід порізати кролика на 8-10 окремих частин.
рагу в казані - фото крок 2
Овочі промийте і очистіть. Картопля наріжте на четвертинки. Морква поріжте кружечками. Цибулю і перець болгарський нарізаємо довільно.
рагу в казані - фото крок 3
Відваріть картоплю до напівготовності в казані. Паралельно обсмажте кролика на сковороді. Злийте воду з картоплі, перекладіть всі інгредієнти в казан. На дно кладіть картопля, морква, цибуля, перець, часник. Зверху - кролика і влийте масло, на якому його смажили. Казань progrevaem, все перемішуємо. Вливаємо червоне вино і даємо йому повністю випарується, додаємо консервовані томати. Солимо, перчимо і накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні півгодини.
рагу в казані - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти