Овочева паста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт овочевий пасти. Томатний соус, пармезан і овочевий мікс - прекрасне поєднання, яке прикрасить і збагатить смак і зовнішній вигляд будь-якої пасти, навіть якщо це макарони "бантики" .
Овочева паста з даного рецептом виходить дуже красивою і ситної. Ідеальний варіант для вегетаріанського обіду або вечері.
Думаю, для літнього сезону, коли повно овочів, а на вулиці жарко, кращого варіанту для ситної і корисною трапези не придумаєш. Даний рецепт овочевий пасти розрахований всього на одну персону, тому, якщо їдять буде більше, збільшуйте кількість інгредієнтів. В іншому ж мій рецепт овочевий пасти дуже простий, навряд чи викличе якісь труднощі.
- Макаронні вироби - 100 грам
- Сир пармезан - 15 грам
- Баклажан - 40 грам
- Цукіні - 30 грам
- Болгарський перець - 30 грам
- Sparzha - 30 грам
- Зелений горошок - 30 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Томатний соус - 70 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Макарони відразу ж ставимо варитися. Варимо по інструкції до стану al dente.
У сковорідку наливаємо трохи олії і обсмажуємо в ньому спаржу і зелений горошок.
Потім до горошку і спаржі додаємо решту овочів.
Кладемо томатний соус і все добре перемішуємо.
Овочі солимо, перчимо і готуємо до м'якості, постійно перемішуючи.
Овочі викладаємо на тарілку за допомогою салатної форми.
Навколо викладаємо пасту в вершковому маслі.
Зверху посипаємо тертим пармезаном.
І подаємо до столу. Смачного!