Рецепт Овочева паста фото

Овочева паста
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Пропоную простий рецепт овочевий пасти. Томатний соус, пармезан і овочевий мікс - прекрасне поєднання, яке прикрасить і збагатить смак і зовнішній вигляд будь-якої пасти, навіть якщо це макарони"бантики" .

Опис приготування:

Овочева паста з даного рецептом виходить дуже красивою і ситної. Ідеальний варіант для вегетаріанського обіду або вечері.

Думаю, для літнього сезону, коли повно овочів, а на вулиці жарко, кращого варіанту для ситної і корисною трапези не придумаєш. Даний рецепт овочевий пасти розрахований всього на одну персону, тому, якщо їдять буде більше, збільшуйте кількість інгредієнтів. В іншому ж мій рецепт овочевий пасти дуже простий, навряд чи викличе якісь труднощі.

  • Макаронні вироби - 100 грам
  • Сир пармезан - 15 грам
  • Баклажан - 40 грам
  • Цукіні - 30 грам
  • Болгарський перець - 30 грам
  • Sparzha - 30 грам
  • Зелений горошок - 30 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Томатний соус - 70 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
овочева паста - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Макарони відразу ж ставимо варитися. Варимо по інструкції до стану al dente.
овочева паста - фото крок 2
У сковорідку наливаємо трохи олії і обсмажуємо в ньому спаржу і зелений горошок.
овочева паста - фото крок 3
Потім до горошку і спаржі додаємо решту овочів.
овочева паста - фото крок 4
Кладемо томатний соус і все добре перемішуємо.
овочева паста - фото крок 5
Овочі солимо, перчимо і готуємо до м'якості, постійно перемішуючи.
овочева паста - фото крок 6
Овочі викладаємо на тарілку за допомогою салатної форми.
овочева паста - фото крок 7
Навколо викладаємо пасту в вершковому маслі.
овочева паста - фото крок 8
Зверху посипаємо тертим пармезаном.
овочева паста - фото крок 9
І подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти