Рецепт Лазанья з лаваша овочева фото

Лазанья з лаваша овочева
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Ви в пошуку смачного, низькокалорійного і нескладного в приготуванні страви? Тоді ось вам ідея - лазіння з лаваша овочева в домашніх умовах. Це досить швидко, корисно і смачно.

Опис приготування:

В даному варіанті в рецепт приготування лазаньї з лаваша овочевий включений тільки шпинат і кабачок, однак при бажанні можна використовувати також помідори, перець або інші овочі за смаком.

1. Отже, для початку необхідно вимити кабачок і очистити від шкірки. Натерти на середній терці і відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвому соку.

2. Шпинат можна використовувати свіжий або заморожений. Відварити його до готовності, потім просушити.

3. У глибокій мисці з'єднати кабачок, шпинат і дрібно посічену свіжу зелень.

4. Вбити яйця і як слід перемішати. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції.

5. До овочів можна додати вершковий сир або сир.

6. Лаваш нарізати шматочки, відповідними розмірами форми. Викласти 1 лист і змастити начинкою. Потім повторювати шари, поки не закінчаться складові.

7. Щоб зверху лаваш був не сухий, його також краще змастити начинкою або присипати тертим сиром.

8. Якщо ви хочете, щоб лазіння з лаваша овочева в домашніх умовах була більш соковитою, можна залити її невеликою кількістю соусу Бешамель або звичайним кефіром, приправленим за смаком.

9. Надіслати форму в розігріту духовку і випікати близько 25-35 хвилин.

Смачного!

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Шпинат - 300 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Свіжа зелень - 50 грам
  • М'який сир - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
В даному варіанті в рецепт приготування лазаньї з лаваша овочевий включений тільки шпинат і кабачок, однак при бажанні можна використовувати також помідори, перець або інші овочі за смаком.

1. Отже, для початку необхідно вимити кабачок і очистити від шкірки. Натерти на середній терці і відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвому соку.

2. Шпинат можна використовувати свіжий або заморожений. Відварити його до готовності, потім просушити.

3. У глибокій мисці з'єднати кабачок, шпинат і дрібно посічену свіжу зелень.

4. Вбити яйця і як слід перемішати. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції.

5. До овочів можна додати вершковий сир або сир.

6. Лаваш нарізати шматочки, відповідними розмірами форми. Викласти 1 лист і змастити начинкою. Потім повторювати шари, поки не закінчаться складові.

7. Щоб зверху лаваш був не сухий, його також краще змастити начинкою або присипати тертим сиром.

8. Якщо ви хочете, щоб лазіння з лаваша овочева в домашніх умовах була більш соковитою, можна залити її невеликою кількістю соусу Бешамель або звичайним кефіром, приправленим за смаком.

9. Надіслати форму в розігріту духовку і випікати близько 25-35 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти