Рецепт Лазанья з лаваша фото

Лазанья з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Фарш, Лаваш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Лазанья

Лазанья - відмінне блюдо для сімейного обіду або вечері. Начинка з фаршем, помідорами і цибулею робить блюдо дуже ситним. Ви можете експериментувати, додаючи в лазанью різні продукти.

Перед вами - простий рецепт приготування лазаньї з лаваша. В першу чергу потрібно приготувати начинку. Для цього обсмажуємо на сковороді цибулю, потім додаємо фарш, томати і спеції. Викладаємо у форму для запікання кілька листів порізаного лаваша, зверху розподіляємо начинку. Збираємо лазанью шарами, чергуючи начинку і лаваш. Зверху поливаємо блюдо яєчно-сирної заливкою і відправляємо його пекти в духовку на 25-30 хвилин. Хай щастить!

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Лаваш - 2 штуки
  • Помідори у власному соку - 1 штука (банку)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
лазанья з лаваша - фото крок 1
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистої скоринки.
лазанья з лаваша - фото крок 2
Додайте фарш. Помішуючи, готуємо ще 3-4 хвилини.
лазанья з лаваша - фото крок 3
Додаємо до фаршу спеції і томати. Перемішуємо і продовжуємо готувати.
лазанья з лаваша - фото крок 4
Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо в неї кілька листів порізаного лаваша.
лазанья з лаваша - фото крок 5
Частина фаршу з томатами розподіляємо зверху.
лазанья з лаваша - фото крок 6
Далі викладаємо лаваш і начинку шарами, чергуючи їх.
лазанья з лаваша - фото крок 7
Верхівку лазаньї поливаємо заливанням. Заливка готується дуже просто: збиваємо яйце з тертим сиром і розтопленим маслом.
лазанья з лаваша - фото крок 8
Запікаємо лазанью в духовці (приблизно 25-30 хвилин) при температурі 180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти