Рецепт Овочева кесаділья з червоною квасолею фото

Овочева кесаділья з червоною квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Лаваш, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Кесаділья

Кесаділья - це корж з начинкою. У нашому випадку річна кесаділья готується з запеченими і свіжими овочами. Вона дуже смачна і легка. Відмінно підійде для пікніка.

При приготуванні цієї кесадільі ви цілком можете використовувати будь-які овочі, які є в наявності. Для більш ситного смаку можна додати в начинку шматочки вареної курки.

  • Авокадо - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець - 1 штука (болгарська )
  • Cukini - 1 штука
  • Квасоля - 1/2 склянки (консервована)
  • Тортілья - 3 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Листя салату - 4 штуки
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 1
1. Перецьь і цукіні запечіть в духовці при 200 градусах. Перецьь повинен почорніти. Покласти перець в пакет на 10 хвилин, потім зняти шкірку.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 2
2. Цукіні і перець наріжте смужками.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 3
4. Авокадо, цибуля і салат наріжте.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 4
5. Викладіть на половину тортильи.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 5
6. Потім викладіть перець з цукіні.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 6
7. Потім - квасоля.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 7
8. Накрийте другою половиною тортильи і обсмажте на сковороді.
овочева кесаділья з червоною квасолею - фото крок 8
9. Смачного!

Схожі рецепти