Овочева кесаділья з червоною квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кесаділья - це корж з начинкою. У нашому випадку річна кесаділья готується з запеченими і свіжими овочами. Вона дуже смачна і легка. Відмінно підійде для пікніка.
При приготуванні цієї кесадільі ви цілком можете використовувати будь-які овочі, які є в наявності. Для більш ситного смаку можна додати в начинку шматочки вареної курки.
- Авокадо - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець - 1 штука (болгарська )
- Cukini - 1 штука
- Квасоля - 1/2 склянки (консервована)
- Тортілья - 3 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Листя салату - 4 штуки
1. Перецьь і цукіні запечіть в духовці при 200 градусах. Перецьь повинен почорніти. Покласти перець в пакет на 10 хвилин, потім зняти шкірку.
2. Цукіні і перець наріжте смужками.
4. Авокадо, цибуля і салат наріжте.
5. Викладіть на половину тортильи.
6. Потім викладіть перець з цукіні.
7. Потім - квасоля.
8. Накрийте другою половиною тортильи і обсмажте на сковороді.
9. Смачного!