Рецепт Рецепт супу з червоною квасолею консервованої фото

Рецепт супу з червоною квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Квасоля , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Я завжди дотримуюся правила: якщо в супі або гарячому блюді прибрали протеїн, то на його місце повинен прийти рослинний білок. І з цим завданням відмінно справляються бобові. Наприклад, в цій варіації.

Опис приготування:

Пісне оригінальне блюдо урізноманітнює ваше меню. Воно ситне і пікантне. Для вас я описала то, як приготувати рецепт супу з червоною квасолею консервованої. У складі ви також знайдете картопля і морква.

  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Квасоля червона консервована в соусі - 1 штука (банку)
  • Сік лимона - 0, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1 літр
рецепт супу з червоною квасолею консервованої - фото крок 1
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Залийте його окропом, доведіть до кипіння, поставте варитися на 20 хвилин при тихому вогні.
рецепт супу з червоною квасолею консервованої - фото крок 2
В цей час дрібно порубати цибулю.
рецепт супу з червоною квасолею консервованої - фото крок 3
Потім його пассеруйте в маслі до м'якості, помішуючи.
рецепт супу з червоною квасолею консервованої - фото крок 4
У сковороду додайте крупно натерту моркву. Помішуючи, обсмажуйте овочі протягом 10 хвилин.
рецепт супу з червоною квасолею консервованої - фото крок 5
Після цього до картоплі влийте квасолю разом з соусом з банки, а також обсмажені овочі, сік лимона, подрібнений часник і сіль. Доведіть суп до кипіння.
рецепт супу з червоною квасолею консервованої - фото крок 6
Доведіть суп до кипіння, вимкніть вогонь і додайте нарізану зелень. Дайте страві настоятися під кришкою. Потім пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти