Рецепт супу з червоною квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Я завжди дотримуюся правила: якщо в супі або гарячому блюді прибрали протеїн, то на його місце повинен прийти рослинний білок. І з цим завданням відмінно справляються бобові. Наприклад, в цій варіації.
Пісне оригінальне блюдо урізноманітнює ваше меню. Воно ситне і пікантне. Для вас я описала то, як приготувати рецепт супу з червоною квасолею консервованої. У складі ви також знайдете картопля і морква.
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Квасоля червона консервована в соусі - 1 штука (банку)
- Сік лимона - 0, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 літр
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Залийте його окропом, доведіть до кипіння, поставте варитися на 20 хвилин при тихому вогні.
В цей час дрібно порубати цибулю.
Потім його пассеруйте в маслі до м'якості, помішуючи.
У сковороду додайте крупно натерту моркву. Помішуючи, обсмажуйте овочі протягом 10 хвилин.
Після цього до картоплі влийте квасолю разом з соусом з банки, а також обсмажені овочі, сік лимона, подрібнений часник і сіль. Доведіть суп до кипіння.
Доведіть суп до кипіння, вимкніть вогонь і додайте нарізану зелень. Дайте страві настоятися під кришкою. Потім пробуйте. Смачного!