Овочевий суп з червоною квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий суп з червоною квасолею можна вживати вегетаріанцям, а також тим, хто притримує поста. У ньому не міститься м'ясо або будь-які інші продукти тваринного походження.
Приготувати смачний і легкий суп не важко, якщо під рукою є всі необхідні інгредієнти. В овочеві супи часто кладуть квасолю. Якщо у вас немає часу, щоб чекати, поки боби зваряться, використовуйте вже готову консервовану квасолю. Про те, як приготувати овочевий суп з червоною квасолею, читайте в цьому рецепті.
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Cukini - 1 штука
- Помідори - 4-5 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1, 2 L
- Квасоля червона консервування - 300 грам
Закип'ятіть воду і залийте томати окропом, попередньо зробивши на кінчику кожного томата хрестоподібний надріз. Через пару хвилин дістаньте томати з гарячої води і очистіть від шкірки. Наріжте помідори кубиками.
Вимийте морква і селера. Цибулю очистіть від лушпиння і нарубати якомога дрібніше. Моркву і селеру наріжте півкільцями або тоненькою соломкою.
Поставте на плиту каструлю з товстим дном і влийте в неї рослинне масло. Коли воно гарненько розігріється, обсмажте на ньому заздалегідь підготовлені овочі. Потім покладіть до них нарізану кубиками цукіні і обсмажуйте до м'якості.
Додайте в каструлю нарізані томати без шкірки, томатну пасту, пропущений через прес часник. Приправити сіллю і poperčite. Гасіть все інгредієнти п'ять хвилин.
Влийте в каструлю чисту питну воду і дочекайтеся, поки суп закипить. Варіть його на повільному вогні двадцять хвилин. Потім додайте консервовану червону квасолю. Томіть ще п'ять хвилин. Перед подачею посипте зеленню, якщо хочете.