Рецепт Суп з червоною квасолею та м'ясом фото

Суп з червоною квасолею та м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 40 хв.

Суп дуже оригінальний, хоч і складається з простих і звичних для нас продуктів. Ви можете регулювати його гостроту і пікантність. Розповім, як приготувати суп з червоною квасолею і м'ясом.

Опис приготування:

Приготування зажадає від вас багато часу, адже м'ясо і квасолю варяться довго. Подають суп з гарніром з стиглих томатів, зеленого лука, селери і соусу з перцю чилі. Використовуйте м'ясо на кістці, тоді суп буде наваристий. Можна використовувати консервовану або свіжу квасолю.

  • Яловичина на кістці - 1 кілограм
  • Вода - 2 L
  • Рослинна олія - За смаком
  • Шалот - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Червона квасоля - 600 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 1 пучок (великий)
  • Селера - 1 пучок (стебла для супу, листя для гарніру)
  • Помідори - 2 штуки
  • Соус чилі - 50 грам
1
Квасоля попередньо замочити на ніч у холодній воді, тоді вона розбухне і швидко звариться.
2
М'ясо вимийте і опустіть в каструлю з водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, варіть на слабкому вогні близько 1 годину, знімайте піну, що утворюється.
3
Очистіть і наріжте дрібно шалот, часник. Обсмажте овочі до золотистого кольору на розпеченій сковороді.
4
Через 1 годину додайте в каструлю вміст сковороди і замочену на ніч червону квасолю, варіть до готовності квасолі (близько 40-60 хвилин).
5
Моркву і картоплю очистіть, потім наріжте невеликими кубиками. Надішліть в каструлю після того, як зварилася квасоля.
6
Додайте мускатний горіх, цукор, poperčite і сіль. Готуйте до м'якості овочів.
7
Наріжте половину пучка зеленої цибулі, а також стебла селери, додайте в каструлю, перемішайте і вимкніть вогонь.
8
Окремо наріжте помідори невеликими шматочками, листя селери і зелену цибулю, розкладіть все по окремих тарілках. Подавайте суп відразу після приготування з гарніром з овочів, зелені і соусом чилі.

Схожі рецепти