Рецепт Оссобуко з баранини фото

Оссобуко з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

Оссобуко з баранини можна приготувати, якщо у вас під рукою немає телячих гомілок, з яких традиційно це блюдо роблять на його батьківщині - в Італії. Смак вийде не гірше, повірте.

Цікавитесь, як приготувати оссобуко з баранини? Тоді цей рецепт для вас. Баранина відмінно поєднується з травами, овочами і червоним вином. Всі ці інгредієнти разом створюють дивовижне блюдо, яке гідно навіть столів монархів.

1. М'ясо вимийте і висушіть паперовими рушниками.

2. Вимийте зелень, очистіть овочі і наріжте їх дрібно. Тільки цибулю нарубати досить великими шматками.

3. У сковороді розігрійте оливкову олію і маргарин. Викладіть до нього м'ясо і на середньому вогні обсмажуйте з усіх боків, поки на ньому не з'явиться золотава скоринка. Викладіть м'ясо на блюдо і присипте його перцем.

4. У сковорідку, де смажилося м'ясо, викладіть підготовлені овочі, рубану зелень, підсмажте їх на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішуючи. Влийте вино і тушкуйте на повільному вогні, поки рідина не зменшиться вдвічі. Потім додайте помідори у власному соку і тушкуйте ще десять хвилин.

5. Викладіть в сковороду підсмажене м'ясо, посоліть всі інгредієнти і тушкуйте під закритою кришкою дві години до повної готовності.


  • Баранина на кістки - 4 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Маргарин - 1 Ст. Ложка
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Селера- 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 8 зубчиків
  • Помідори у власному соку - 400 грам
  • Вино червоне - 250 мілілітрів
  • Гілочки чебрецю- 2 штуки
Цікавитесь, як приготувати оссобуко з баранини? Тоді цей рецепт для вас. Баранина відмінно поєднується з травами, овочами і червоним вином. Всі ці інгредієнти разом створюють дивовижне блюдо, яке гідно навіть столів монархів.

1. М'ясо вимийте і висушіть паперовими рушниками.

2. Вимийте зелень, очистіть овочі і наріжте їх дрібно. Тільки цибулю нарубати досить великими шматками.

3. У сковороді розігрійте оливкову олію і маргарин. Викладіть до нього м'ясо і на середньому вогні обсмажуйте з усіх боків, поки на ньому не з'явиться золотава скоринка. Викладіть м'ясо на блюдо і присипте його перцем.

4. У сковорідку, де смажилося м'ясо, викладіть підготовлені овочі, рубану зелень, підсмажте їх на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішуючи. Влийте вино і тушкуйте на повільному вогні, поки рідина не зменшиться вдвічі. Потім додайте помідори у власному соку і тушкуйте ще десять хвилин.

5. Викладіть в сковороду підсмажене м'ясо, посоліть всі інгредієнти і тушкуйте під закритою кришкою дві години до повної готовності.

Схожі рецепти