Оселедець під шубою з маринованими огірками
(покроковий рецепт з фото)
Цікава новинка - оселедець під шубою з маринованими огірками в домашніх умовах! просто готується, а класичний салат набуває нового "звучання" з огірочками. Рекомендую спробувати!
Хочу розповісти, як зробити оселедець під шубою з маринованими огірками в домашніх умовах. Спробуйте обов'язково - це смачно. Мариновані огірочки надають звичного страві нотку чарівності, вони допоможуть зробити звичну всім "шубу" трохи більш яскравою і святковою. Всім, хто любить солоненьке, обов'язково подати до столу!
- Буряк - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Огірки мариновані - 3 штуки
- Майонез - За смаком
1. Насамперед відваримо все овочі (крім огірочків і цибулі). Також відваром яйця. Картопля, морква і цибуля нарізаємо, як вам зручно. Я їх нарізаю маленькими кубиками. Буряк натираю на тертці. Тепер викладаємо в салатницю. Перший шар - відварна картопля кубиками і подрібнену цибулю. Смажена майонезом.
2. Далі викладаємо шар оселедця і огірочків. Теж смажена майонезом.
3. Наступний шар - це відварна морквина і подрібнені яєчні білки. Теж смажена майонезом.
4. Останнє - це шар буряка, змащений майонезом. Тепер ставимо практично готовий салатик в холодильник, нехай гарненько настоїться.
5. Коли салат досить почервоніє - він готовий! Можна його ще прикрасити на свій розсуд. Подаємо салатик до столу і насолоджуємося новим смаком!