Яловичина з маринованими огірками
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках нової оригінальної закуски на святковий стіл? Тоді така яловичина з маринованими огірками в домашніх умовах - Саме те, що вам потрібно! Виходять соковиті і пікантний рулетики. Смачно!
Цей чудовий рецепт приготування яловичини з маринованими огірками я побачила колись в журналі. І ось тепер часто його готую в якості частування для своїх гостей. Виходить, варто зробити будь-якої простої гарнір (гречана каша відмінно підійде! ) і подати рулетики, - і все, вважайте, що святковий обід готовий! Так що ось вам оригінальний і простий рецепт яловичини з маринованими огірками!
- Яловичина - 500 грам(4 шматочка м'якоті)
- Бекон - 4 скибочки (або 8 маленьких шматочків солоного сала)
- Огірки мариновані - 2-3 штук
- Гірчичний - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Шматочки яловичини трохи відбиваємо, якщо треба, натираємо сіллю і змащуємо гірчицею.
2. Огірки нарізаємо соломкою, і загортаємо в кожен шматочок м'яса.
3. Тепер кожен рулетик загортаємо в шматочки сала або бекону. Скріплюємо зубочистками, якщо треба.
4. Обсмажити на олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
5. Готово! Можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!