Рецепт Омлет зі стручкової квасолею фото

Омлет зі стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Яйця
Дієтичне харчування
На вечерю, На сніданок
Омлет

Омлет зі стручкової квасолею - дуже смачне і насичене блюдо, підходяще для сніданку або легкого вечері. Квасоля прекрасно поєднується з яйцями, та й готуватися страва дуже швидко! Спробуйте!

До вашої уваги - простий рецепт приготування омлету зі стручкової квасолею. Блюдо готується на основі яєць збитих зі сметаною і спеціями. Начинкою буде стручкова квасоля, яку потрібно попередньо зварити в киплячій воді (7-8 хвилин). Готову страву подається до столу в гарячому вигляді. Гарного вам дня!

  • Фасоль стручковая - 300 грам(svarennaya)
  • Яйця - 4 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
омлет зі стручкової квасолею - фото крок 1
Збиваємо яйця зі сметаною, сіллю і перцем.
омлет зі стручкової квасолею - фото крок 2
Розтопіть на сковороді вершкове масло, додавши трохи рослинного масла. Викладіть зварену квасолю і обсмажте її 3 хвилини.
омлет зі стручкової квасолею - фото крок 3
Залийте квасолю яєчної сумішшю і готуйте під кришкою до повної готовності омлету.
омлет зі стручкової квасолею - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти