Омлет зі стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Омлет зі стручкової квасолею - дуже смачне і насичене блюдо, підходяще для сніданку або легкого вечері. Квасоля прекрасно поєднується з яйцями, та й готуватися страва дуже швидко! Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування омлету зі стручкової квасолею. Блюдо готується на основі яєць збитих зі сметаною і спеціями. Начинкою буде стручкова квасоля, яку потрібно попередньо зварити в киплячій воді (7-8 хвилин). Готову страву подається до столу в гарячому вигляді. Гарного вам дня!
- Фасоль стручковая - 300 грам(svarennaya)
- Яйця - 4 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Збиваємо яйця зі сметаною, сіллю і перцем.
Розтопіть на сковороді вершкове масло, додавши трохи рослинного масла. Викладіть зварену квасолю і обсмажте її 3 хвилини.
Залийте квасолю яєчної сумішшю і готуйте під кришкою до повної готовності омлету.
Смачного!