Омлет зі спаржевої квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не пробували ніколи омлет зі спаржевої квасолею в домашніх умовах, ви багато втратили. Готується він швидко, а кількість інгредієнтів - мінімальне. Квасоля можна брати навіть заморожену.
Незвичайне поєднання - омлет і спаржева квасоля, але повірте, блюдо виходить неймовірно смачним. Кожен раз, коли я готую омлет, я намагаюся додати до складу щось новеньке. При бажанні перед подачею прикрасьте зеленню і свіжими овочами.
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
1. Для цього рецепта знадобиться стручкова квасоля і яйця з молоком. Все інше можете додавати за смаком (сир, зелень і т.Д.).
2. Відправляємо спаржу смажитися на сковороду. Солимо і приправляємо за смаком і накриваємо кришкою.
3. Тим часом збиваємо яйця з молоком і сметаною. Відставляємо їх на деякий час і помішувати спаржу. Я обов'язково додаю помідори.
4. Заливаємо омлет яйцями і накриваємо кришкою. Смажимо близько 15 хвилин на слабкому вогні.
5. Коли наш омлет зі спаржевої квасолею в домашніх умовах буде готовий, викладаємо його на блюдо і прикрашаємо на ваш розсуд.