Рецепт Закачування спаржевої квасолі на зиму фото

Закачування спаржевої квасолі на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Спаржева квасоля не тільки корисна, але і смачна. При чому як заморожена або свіжа, так і консервована. Рекомендую рецепт закачування квасолі для любителів овочів!

Кількість інгредієнтів вказана на невелику баночку, тому можете сміливо збільшувати пропорції, щоб вийшло більше. Для приготування закачування зі спаржевої квасолі на зиму можна використовувати як свіжу, так і заморожену квасолю.

  • Квасоля - 250 грам
  • Вода - 350 грам
  • Сіль - 7 грам
  • Оцет 9% - 0, 5 чайних ложки
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 2
Квасоля промийте, обріжте кінці і розріжте її на шматки по 3-4 см.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 3
Воду закип'ятіть, бланшуйте квасоля в киплячій воді хвилин 5.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 4
Банки промийте і простерилизуйте, викладіть квасоля в банки.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 5
Готуємо розсіл: закип'ятіть воду, додайте сіль.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 6
Залийте киплячим розсолом квасоля, додайте оцет.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 7
Банки закрийте чистими кришками і стерилізують в каструлі ще хвилин 25-30 закритими.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 8
Дайте банкам охолонути, а потім зберігайте в холодному місці.
Заготівлю з квасолі можете використовувати для салату, як гарнір або закуску. Смачного!

Схожі рецепти