Закачування спаржевої квасолі на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Спаржева квасоля не тільки корисна, але і смачна. При чому як заморожена або свіжа, так і консервована. Рекомендую рецепт закачування квасолі для любителів овочів!
Кількість інгредієнтів вказана на невелику баночку, тому можете сміливо збільшувати пропорції, щоб вийшло більше. Для приготування закачування зі спаржевої квасолі на зиму можна використовувати як свіжу, так і заморожену квасолю.
- Квасоля - 250 грам
- Вода - 350 грам
- Сіль - 7 грам
- Оцет 9% - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Квасоля промийте, обріжте кінці і розріжте її на шматки по 3-4 см.
Воду закип'ятіть, бланшуйте квасоля в киплячій воді хвилин 5.
Банки промийте і простерилизуйте, викладіть квасоля в банки.
Готуємо розсіл: закип'ятіть воду, додайте сіль.
Залийте киплячим розсолом квасоля, додайте оцет.
Банки закрийте чистими кришками і стерилізують в каструлі ще хвилин 25-30 закритими.
Дайте банкам охолонути, а потім зберігайте в холодному місці.
Заготівлю з квасолі можете використовувати для салату, як гарнір або закуску. Смачного!
Заготівлю з квасолі можете використовувати для салату, як гарнір або закуску. Смачного!