Закачування спаржевої квасолі на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Спаржева квасоля не тільки корисна, але і смачна. При чому як заморожена або свіжа, так і консервована. Рекомендую рецепт закачування квасолі для любителів овочів!
Опис приготування:
Кількість інгредієнтів вказана на невелику баночку, тому можете сміливо збільшувати пропорції, щоб вийшло більше. Для приготування закачування зі спаржевої квасолі на зиму можна використовувати як свіжу, так і заморожену квасолю.
- Квасоля - 250 грам
- Вода - 350 грам
- Сіль - 7 грам
- Оцет 9% - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Квасоля промийте, обріжте кінці і розріжте її на шматки по 3-4 см.
Воду закип'ятіть, бланшуйте квасоля в киплячій воді хвилин 5.
Банки промийте і простерилизуйте, викладіть квасоля в банки.
Готуємо розсіл: закип'ятіть воду, додайте сіль.
Залийте киплячим розсолом квасоля, додайте оцет.
Банки закрийте чистими кришками і стерилізують в каструлі ще хвилин 25-30 закритими.
Дайте банкам охолонути, а потім зберігайте в холодному місці.
Заготівлю з квасолі можете використовувати для салату, як гарнір або закуску. Смачного!
Заготівлю з квасолі можете використовувати для салату, як гарнір або закуску. Смачного!