Рецепт Закачування спаржевої квасолі на зиму фото

Закачування спаржевої квасолі на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Спаржева квасоля не тільки корисна, але і смачна. При чому як заморожена або свіжа, так і консервована. Рекомендую рецепт закачування квасолі для любителів овочів!

Опис приготування:

Кількість інгредієнтів вказана на невелику баночку, тому можете сміливо збільшувати пропорції, щоб вийшло більше. Для приготування закачування зі спаржевої квасолі на зиму можна використовувати як свіжу, так і заморожену квасолю.

  • Квасоля - 250 грам
  • Вода - 350 грам
  • Сіль - 7 грам
  • Оцет 9% - 0, 5 чайних ложки
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 2
Квасоля промийте, обріжте кінці і розріжте її на шматки по 3-4 см.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 3
Воду закип'ятіть, бланшуйте квасоля в киплячій воді хвилин 5.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 4
Банки промийте і простерилизуйте, викладіть квасоля в банки.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 5
Готуємо розсіл: закип'ятіть воду, додайте сіль.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 6
Залийте киплячим розсолом квасоля, додайте оцет.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 7
Банки закрийте чистими кришками і стерилізують в каструлі ще хвилин 25-30 закритими.
закачування спаржевої квасолі на зиму - фото крок 8
Дайте банкам охолонути, а потім зберігайте в холодному місці.
Заготівлю з квасолі можете використовувати для салату, як гарнір або закуску. Смачного!

Схожі рецепти