Салат зі спаржевої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі спаржевої квасолі для мене було абсолютним відкриттям, коли я твердо вирішила освоювати якомога більше корисних страв з овочів. Ароматний салат думаю сподобається і вам, тим більше він смачний!
У приготуванні салату з спаржевої квасолі покладайтеся на свої смакові відчуття. Вам вирішувати скільки додавати м'яти і лимонного соку, які спеції ще потрібні. Звертаю вашу увагу на якість оливкового масла. Від нього теж залежить смак салату! Можете використовувати і інше рослинне масло. Салат зі спаржевої квасолі - величезне поле для творчості! Це також чудовий гарнір для курки, мені здається поєднання відвареної курячої грудки з салатом зі спаржевої квасолі ідеальним. Успіхів і приємного апетиту!
- Квасоля - 300 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- М'ята різана - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Фета терта - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати в каструлі киплячу воду, обрізати кінчики квасолі.
Відварити квасолю 3-4 хвилини.
Опустіть квасоля в чашку з крижаною водою.
Приготуйте цедру.
Всі інгредієнти підготовлені.
У великій чашці змішайте боби з іншими інгредієнтами.
Смачного!