Омлет з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Залишилися макарони з обіду або вечері і ви не знаєте куди їх застосувати? Приготуйте омлет з макаронами, копченою ковбасою і сиром. Виходить повноцінне блюдо на сніданок, обід або вечерю. Рекомендую!
Приготуємо омлет з макаронами в домашніх умовах. Зварені і охолоджені макарони перемішуємо зі збитими яйцями, додаємо тертий сир і спеції. Готуємо на сковороді під кришкою. Виходить дуже ситне блюдо, підходяще на сніданок, обід або вечерю. Гарного вам дня!
- Яйця - 5 штук
- Макарони відварні - 300 грам (можна спагетті)
- Ковбаса копчена - За смаком
- Сир пармезан - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Ковбасу поріжте скибочками, сир натріть на тертці.
Збиваємо яйця в глибокій мисці, додаємо зварені і охолоджені макарони або спагетті, перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку, додаємо тертий сир і ще раз ретельно перемішуємо.
Змащуємо сковороду маслом, викладаємо половину макаронів з яєчною масою, зверху викладаємо по всій поверхні ковбасу.
На ковбасу викладаємо другу половину макаронів або спагетті. Запікаємо омлет по 10-15 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.
Смачного!