Омлет, як в дитинстві
(покроковий рецепт з фото)
Давайте порадуємо діток смачним сніданком, омлет, як в дитинстві: соковитим і ситним. Для омлету краще взяти домашнє молочко і яйця, щепоточку солі і шматочок масла. Дивіться рецепт!
Чим менше буде форма для запікання, тим вище вийде у вас омлет. У рецепті вказано кількість продуктів на одну велику порцію. У духовці під час процесу запікання омлет піднімається, після охолодження як би "сідає", так і має бути. Подавайте омлет гарячим, з улюбленими соусами, м'ясом або домашніми сосисками з курки, як це зробила я. Смачного!
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Вершкове масло - 5 грам
Підготуйте продукти і вогнетривку форму для запікання омлету.
Розбийте в миску яйця. Додайте пару пучок солі.
Влейте молоко.
Віночком перемішайте яйця і молоко до однорідності.
Змастіть вогнетривку форму вершковим маслом, перелийте в неї яєчну суміш. Дуже зручно запікати саме в скляних формах тим, що видно процес запікання, і ви завжди зможете побачити, Чи пече омлет? .
Прогрейте духовку до 180 градусів. Запікайте омлет хвилин 15-20 до появи красивою скоринки зверху. Омлет, як дитинстві, готовий!