Рецепт Омлет в Мілані фото

Омлет в Мілані
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.

До вашої уваги - Омлет рецепт-Мілан. Зізнаюся, в італійській столиці мод я не була, проте одного разу снідала в італійському ресторані - і омлет, поданий мені, називався саме так.

Опис приготування:

Приготувати в домашніх умовах омлет по-міланськи дуже легко. Інгредієнти для його приготування легкодоступні і недорогі - ну, хіба що з каперсами може бути проблема, але при бажанні можете ними нехтувати. Можна їх замінити оливками.

Отже, розповідаю як зробити омлет по-міланськи:

1. Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями.

2. Тушкуємо цибулю на вершковому маслі до напівготовності.

3. Натираємо сир на крупній тертці і змішуємо з цибулею і каперсами.

4. Збиваємо яйця з молоком, сіллю і перцем.

5. Смажимо омлет на розігрітій сковороді з оливковою олією. Акуратно розмішуємо, не дістаючи дна, омлет. Це робиться для того, щоб він рівномірно присмажився.

6. Коли омлет практично готовий, залишилася злегка рідкуватий лише серединка, викладаємо на одну половинку омлету суміш з лука і каперсів. Складаємо омлет навпіл, вимикаємо плиту і подаємо сніданок на стіл

Добре apetitto, як сказали б вам в Мілані!

  • Яйця - 4 штуки
  • Молоко - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Каперсами - 30 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець мелений - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Приготувати в домашніх умовах омлет по-міланськи дуже легко. Інгредієнти для його приготування легкодоступні і недорогі - ну, хіба що з каперсами може бути проблема, але при бажанні можете ними нехтувати. Можна їх замінити оливками.

Отже, розповідаю як зробити омлет по-міланськи:

1. Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями.

2. Тушкуємо цибулю на вершковому маслі до напівготовності.

3. Натираємо сир на крупній тертці і змішуємо з цибулею і каперсами.

4. Збиваємо яйця з молоком, сіллю і перцем.

5. Смажимо омлет на розігрітій сковороді з оливковою олією. Акуратно розмішуємо, не дістаючи дна, омлет. Це робиться для того, щоб він рівномірно присмажився.

6. Коли омлет практично готовий, залишилася злегка рідкуватий лише серединка, викладаємо на одну половинку омлету суміш з лука і каперсів. Складаємо омлет навпіл, вимикаємо плиту і подаємо сніданок на стіл

Добре apetitto, як сказали б вам в Мілані!

Схожі рецепти