Рецепт Різотто в Мілані фото

Різотто в Мілані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю, Легка вечеря, Обід за 30 хвилин, Романтична вечеря
Гарячі страви, Різотто

Хочете дізнатися, як правильно готувати різотто по-міланськи? Читайте цей рецепт, який я знайшов в одній кулінарній книзі про італійську кухню. Різотто вийде як в кращих ресторанах Мілана!

Рецепт ризотто в Мілані:

1. Шафран розведіть в невеликій кількості бульйону.

2. У каструлі обсмажте дрібно нарізану цибулю і подрібнений яловичий мозок в половині вершкового масла. Смажте 10 хвилин на середньому вогні.

3. Рис на іншій сковороді обсмажуємо в невеликій кількості олії протягом 5 хвилин. Потім додаємо рис в суміш цибулі.

4. Налийте вино. Готуйте, поки вино не випарується.

5. Коли вино випарується, додайте бульйон і варіть рис до повної готовності, постійно підливаючи бульйон невеликими порціями.

6. Додайте шафран (разом з рідиною), решту вершкового масла і тертий сир. Перемішайте, накрийте кришкою і дайте постояти 10-15 хвилин.

Готово!

  • Мал - 400 грам
  • Бульйон - 1 літр
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яловичий мозок - 50 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вино біле - 200 мілілітрів
  • Шафран - За смаком
  • Пармезан - 100 грам
Рецепт ризотто в Мілані:

1. Шафран розведіть в невеликій кількості бульйону.

2. У каструлі обсмажте дрібно нарізану цибулю і подрібнений яловичий мозок в половині вершкового масла. Смажте 10 хвилин на середньому вогні.

3. Рис на іншій сковороді обсмажуємо в невеликій кількості олії протягом 5 хвилин. Потім додаємо рис в суміш цибулі.

4. Налийте вино. Готуйте, поки вино не випарується.

5. Коли вино випарується, додайте бульйон і варіть рис до повної готовності, постійно підливаючи бульйон невеликими порціями.

6. Додайте шафран (разом з рідиною), решту вершкового масла і тертий сир. Перемішайте, накрийте кришкою і дайте постояти 10-15 хвилин.

Готово!

Схожі рецепти