Рецепт Грибний різотто фото

Грибний різотто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи, Гриби, Мал, Білі гриби
Пісні страви
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви, Різотто

Грибний різотто - Нині літньо-осіннє блюдо, яке готується з білими грибами і виходить неймовірно ніжним, смачним і красивим. Грибне різотто ми готуємо з пармезаном, білим вином, базиліком.

Грибне різотто - неймовірно смачне і гарне блюдо. Взагалі, всі страви з білими грибами прекрасні, а коли білі гриби поєднуються з пармезаном, рисом і свіжим базиліком - це просто божественний прояв на землі. Дуже смачне, красиве і ситне блюдо, яке готується протягом 30 хвилин. Спробуйте, будете задоволені!

  • Мал - 80 грам
  • Білі гриби - 50 грам
  • Сухе біле вино - 25 грам
  • Овочевий бульйон - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир пармезан - 10 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Базилік - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 15 грам
грибний різотто - фото крок 1
Дрібними кубиками нарізаємо цибулю.
грибний різотто - фото крок 2
Великими шматочками нарізаємо білі гриби.
грибний різотто - фото крок 3
У каструлі розігріваємо оливкове масло.
грибний різотто - фото крок 4
Обсмажуємо цибулю до золотистого.
грибний різотто - фото крок 5
Додаємо гриби і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
грибний різотто - фото крок 6
Вливаємо біле вино.
грибний різотто - фото крок 7
І випаровуємо його.
грибний різотто - фото крок 8
У каструлю висипаємо гарненько промитий рис.
грибний різотто - фото крок 9
Солимо, перчимо і обсмажуємо поки не випарується вся волога.
грибний різотто - фото крок 10
Потім вливаємо в каструлю бульйон і готуємо поки рис не набухне і не стане м'яким.
грибний різотто - фото крок 11
У самому кінці додаємо тертий пармезан і все добре перемішуємо.
грибний різотто - фото крок 12
Грибне різотто викладаємо на тарілку. Посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо базиліком і готово!
грибний різотто - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти