Грибний різотто
(покроковий рецепт з фото)
Грибний різотто - Нині літньо-осіннє блюдо, яке готується з білими грибами і виходить неймовірно ніжним, смачним і красивим. Грибне різотто ми готуємо з пармезаном, білим вином, базиліком.
Грибне різотто - неймовірно смачне і гарне блюдо. Взагалі, всі страви з білими грибами прекрасні, а коли білі гриби поєднуються з пармезаном, рисом і свіжим базиліком - це просто божественний прояв на землі. Дуже смачне, красиве і ситне блюдо, яке готується протягом 30 хвилин. Спробуйте, будете задоволені!
- Мал - 80 грам
- Білі гриби - 50 грам
- Сухе біле вино - 25 грам
- Овочевий бульйон - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир пармезан - 10 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Базилік - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - 15 грам
Дрібними кубиками нарізаємо цибулю.
Великими шматочками нарізаємо білі гриби.
У каструлі розігріваємо оливкове масло.
Обсмажуємо цибулю до золотистого.
Додаємо гриби і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
Вливаємо біле вино.
І випаровуємо його.
У каструлю висипаємо гарненько промитий рис.
Солимо, перчимо і обсмажуємо поки не випарується вся волога.
Потім вливаємо в каструлю бульйон і готуємо поки рис не набухне і не стане м'яким.
У самому кінці додаємо тертий пармезан і все добре перемішуємо.
Грибне різотто викладаємо на тарілку. Посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо базиліком і готово!
Смачного!