Грибний фарш
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати оригінальні котлетки з грибного фаршу. У цьому вам допоможе рецепт грибного фаршу, а урізноманітнює наше блюдо вівсянка.
Для приготування грибного фаршу можна використовувати будь-які гриби. Мені особисто подобаються підосичники або прості печериці. Раджу гриби відварити попередньо, так фарш вийде ніжніше. До речі, з такого грибного фаршу можна робити і запіканку, і начинку для будь-якої випічки, а не тільки котлети.
- Вівсянка - 100 грам
- Гриби - 150 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Бульйон - 200 грам
- Спеції - За смаком
Вівсянку замочіть.
Гриби подрібніть в блендері, але не в кашу.
Тепер змішуємо вівсянку, гриби, яйце, спеції, подрібнену цибулю і часник. Залиште лук для соусу.
Цибуля подрібніть і обсмажте у вершковому маслі, додайте борошно, перемішайте. Потім вливаємо бульйон, зменшуємо вогонь, в кінці додайте сметану. Соус помішуйте, поки не загусне.
З грибного фаршу робимо котлети і обсмажуємо хвилин 5-7 до золотистого кольору.
Ось таке блюдо з грибного фаршу виходить. Подаємо з соусом. Смачного!
Ось таке блюдо з грибного фаршу виходить. Подаємо з соусом. Смачного!