Рецепт Грибний фарш фото

Грибний фарш
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Пропоную спробувати оригінальні котлетки з грибного фаршу. У цьому вам допоможе рецепт грибного фаршу, а урізноманітнює наше блюдо вівсянка.

Опис приготування:

Для приготування грибного фаршу можна використовувати будь-які гриби. Мені особисто подобаються підосичники або прості печериці. Раджу гриби відварити попередньо, так фарш вийде ніжніше. До речі, з такого грибного фаршу можна робити і запіканку, і начинку для будь-якої випічки, а не тільки котлети.

  • Вівсянка - 100 грам
  • Гриби - 150 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Бульйон - 200 грам
  • Спеції - За смаком
грибний фарш - фото крок 1
Вівсянку замочіть.
грибний фарш - фото крок 2
Гриби подрібніть в блендері, але не в кашу.
грибний фарш - фото крок 3
Тепер змішуємо вівсянку, гриби, яйце, спеції, подрібнену цибулю і часник. Залиште лук для соусу.
грибний фарш - фото крок 4
Цибуля подрібніть і обсмажте у вершковому маслі, додайте борошно, перемішайте. Потім вливаємо бульйон, зменшуємо вогонь, в кінці додайте сметану. Соус помішуйте, поки не загусне.
грибний фарш - фото крок 5
З грибного фаршу робимо котлети і обсмажуємо хвилин 5-7 до золотистого кольору.
Ось таке блюдо з грибного фаршу виходить. Подаємо з соусом. Смачного!

Схожі рецепти