Огірочки в мішечку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати смачні огірочки, але не хочете витрачати на це багато часу (або ж у вас просто немає можливості чекати, поки вони замаринується), скористайтеся цим простим рецептом.
Вам цікаво, як приготувати огірочки в мішечку? Тоді цей рецепт - саме для вас. У ньому доступно і зрозуміло описано, як швидко і нехлопотно приготувати смачні і ароматні огірочки. Дивіться і запам'ятовуйте!
- Огірок - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 1 пучок
Огірочки промийте під прохолодною проточною водою, наріжте їх уздовж (на четвертинки або дрібніше). Беріть великі, дозрілі плоди. Якщо шкірка занадто тверда, просто зніміть її попередньо овощечисткой.
Кріп промийте, відріжте від нього стебла. Зелень нарубати дрібно гострим ножем. Ви можете додати будь-яку іншу зелень за смаком. Наприклад - цибуля або петрушку.
Часничок очистіть і наріжте на тонкі кружальця. Також ви можете натерти його на тертці або ж пропустити через спеціальний прес. Додайте зелень і часник до огірочками.
Візьміть міцний прозорий мішок. Він повинен бути обов'язково цілим, без єдиної дірочки, в іншому випадку сік, виділяється огірками, витікатиме. Покладіть в мішечок огірки з зеленню і часником, приправити сіллю. Гарненько потрясіть і залиште на добу маринуватися в холодильнику. При подачі можете заправити огірочки малому.