Курячі ніжки в мішечку
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірне блюдо! Апетитні курячі ніжки з картопляною начинкою, запечені в ароматному і ніжному тісті. Покличте в гості друзів і приготуйте це блюдо, ваші гості залишаться дуже задоволені!
Перед вами - простий рецепт приготування курячих ніжок в мішечку. Для начинки приготуйте картопляне пюре, змішайте його з обсмаженими грибами і цибулею. Курячі ніжки обсмажте на сковороді до готовності. Листкове тісто поріжте квадратиками, в середину викладіть начинку і "вставте" по центру курячі ніжки. Зауважте краю тесту ниткою і випікайте ніжки в духовці 20 хвилин. Гарного дня!
- Листкове тісто - 500 грам (або прісне, або дріжджове)
- Куряча гомілка - 6 штук
- Гриби - 300 грам
- Картопля - 700 грам
- Цибуля - 150 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 3-4 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
Для початку потрібно почистити і зварити картоплю.
Дрібно ріжемо цибулю і гриби, обсмажуємо на рослинному маслі (доти, поки не випарується рідина).
Курячі ніжки потрібно промити, посолити, поперчити і обсмажити до готовності на рослинній олії.
З звареного картоплі приготуємо пюре, додавши масло і молоко. Потім кладемо гриби з цибулею і перемішуємо.
Тісто потрібно тонко розкачати і розрізати на квадрати, приблизно 15 з 15 см. В середину кладемо по 2-3 ст.Л. Картопляно-грибний начинки. На кожен квадрат прямо в начинку вставляємо курячу ніжку.
Тісто підійміть до верху і підв'яжіть його ниткою. Далі Норже "ховаємо" під фольгою і поміщаємо в форму для запікання (вертикально). Випікаємо в духовці протягом 20 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!