Курячі ніжки барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Давайте розберемося, що таке барбекю. Це може бути і спосіб приготування, і пристрій, на якому запікають блюдо. М'ясо або птах повинні смажитися на вугіллі і решітці. Як це зробити, дивіться!
Хочете зробити подібне блюдо в зиязикай час? Тоді скористайтеся домашнім грилем. І обов'язково зробіть соус! У ньому вся фішка, тому уважно прочитайте про те, як приготувати курячі ніжки барбекю. Ароматні, гострі і з апетитною скоринкою ... Таке гаряче спокусить багатьох людей.
- Часник - 15 зубчиків
- Паста "харисса" - 6 Ст. Ложок
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка (мелений)
- Сумах - 1, 5 чайних ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка (сушений)
- Лимон - 2 штуки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Курині ніжки - 20 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Зробіть маринад в блендері. Збийте разом мускатний горіх, пасту, часник, чебрець, сумах, сік двох лимонів і масло. Лук наріжте пір'ям.
Потім натріть ніжки сіллю і перцем. Покладіть їх в щільний пакет, додайте маринад і цибулю. Ретельне перетріть інгредієнти. Залиште курку маринуватися на 4-8 годин в холодильнику.
Після цього розігрійте вугілля або гриль. Викладіть на нього курячі ніжки.
Випікайте барбекю протягом 40 хвилин, кожні 6 хвилин перевертайте ніжки. Блюдо готово! Смачного!