Рецепт Малосольні огірочки в каструлі фото

Малосольні огірочки в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Хрусткі огірочки, приготовані в каструлі, - це дуже зручно і швидко. Огірочки заливають гарячою водою, а після охолодження зберігають їх в каструлі в холодильнику.

Опис приготування:

Вимийте зелень і огірки, закип'ятіть воду. Складіть все у каструлю. Краще використовувати емальований або"нержавійку" , злейте окропом. Дайте огіркам настоятися і охолонути. Пробуйте!

  • Огірок - 700 грам
  • Вода - 1 літр
  • Кріп, петрушка - 1 пучок
  • Зелень - 1 пучок (смородина, хрін, вишня, базилік)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець гіркий - За смаком (опціонально)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
малосольні огірочки в каструлі - фото крок 1
Підготуйте свіжу зелень і огірочки. Гіркий перець кладіть за бажанням, , не кладіть його, якщо не хочете отримати гостренькі огірочки.
малосольні огірочки в каструлі - фото крок 2
Складіть в каструлю половину зелені, весь часник і сіль.
малосольні огірочки в каструлі - фото крок 3
У огірків зріжте попки.
малосольні огірочки в каструлі - фото крок 4
Покладіть в каструлю огірки, зверху знову зелень. Залийте окропом.
малосольні огірочки в каструлі - фото крок 5
Як тільки розсіл охолоне, огірки можна їсти. Зберігайте в холодильнику не більше 3 днів.

Схожі рецепти