Малосольні огірочки в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі огірочки, приготовані в каструлі, - це дуже зручно і швидко. Огірочки заливають гарячою водою, а після охолодження зберігають їх в каструлі в холодильнику.
Вимийте зелень і огірки, закип'ятіть воду. Складіть все у каструлю. Краще використовувати емальований або "нержавійку", злейте окропом. Дайте огіркам настоятися і охолонути. Пробуйте!
- Огірок - 700 грам
- Вода - 1 літр
- Кріп, петрушка - 1 пучок
- Зелень - 1 пучок (смородина, хрін, вишня, базилік)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець гіркий - За смаком (опціонально)
- Сіль - 2 Ст. Ложки
Підготуйте свіжу зелень і огірочки. Гіркий перець кладіть за бажанням, , не кладіть його, якщо не хочете отримати гостренькі огірочки.
Складіть в каструлю половину зелені, весь часник і сіль.
У огірків зріжте попки.
Покладіть в каструлю огірки, зверху знову зелень. Залийте окропом.
Як тільки розсіл охолоне, огірки можна їсти. Зберігайте в холодильнику не більше 3 днів.