Рецепт Малосольні кабачки «хрусткі» фото

Малосольні кабачки «хрусткі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

У літній сезон потрібно їсти максимально багато сирих овочів і фруктів. А ви знаєте, які корисні сирі кабачки? А які вони смачні і хрусткі? Мій рецепт стане в нагоді кожній господині, дивіться!

Опис приготування:

Кабачки виходять хрусткими за рахунок того, що маринуються швидко, всього 20 хвилин - і вони готові! Це дозволяє і зберегти більшу кількість вітамінів! А відсутність масел і жирів роблять закуску легкої і низькокалорійної! Такі кабачки можуть зберігатися в холодильнику не більше доби. Хай щастить!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Кріп - 1 Ст. Ложка (порізати дрібними)
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 10 грам (на кожні 500 г кабачків)
  • Цукор - 1-2 Щепоток
  • Перець чилі - 2-3 Щепоток (мелений)
малосольні кабачки
Підготуйте необхідні продукти, кабачки вимийте, цибуля і часник очистіть і сполосніть під водою. Зелень дрібно порубати. Приступимо!
малосольні кабачки
Кабачки порежьте на 2 частини вздовж, потім - кожну половинку тонкими слайсами (товщина приблизно 3 мм). Складіть їх в чистий і сухий пакет.
малосольні кабачки
Часник порізати дрібно, цибуля - півкільцями. Додайте їх в пакет до кабачків, також не забудьте про сіль, цукор, перець чилі і гірчицю.
малосольні кабачки
Зауважте не дуже щільно пакет, потрясіть його, щоб овочі і спеції перемішалися рівномірно. Надішліть в холодильник на 15-20 хвилин. От і все! Малосольні кабачки"Хрусткі" готові! Пригощайтеся!

Схожі рецепти