Малосольні кабачки «хрусткі»
(покроковий рецепт з фото)
У літній сезон потрібно їсти максимально багато сирих овочів і фруктів. А ви знаєте, які корисні сирі кабачки? А які вони смачні і хрусткі? Мій рецепт стане в нагоді кожній господині, дивіться!
Кабачки виходять хрусткими за рахунок того, що маринуються швидко, всього 20 хвилин - і вони готові! Це дозволяє і зберегти більшу кількість вітамінів! А відсутність масел і жирів роблять закуску легкої і низькокалорійної! Такі кабачки можуть зберігатися в холодильнику не більше доби. Хай щастить!
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп - 1 Ст. Ложка (порізати дрібними)
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Сіль - 10 грам (на кожні 500 г кабачків)
- Цукор - 1-2 Щепоток
- Перець чилі - 2-3 Щепоток (мелений)
Підготуйте необхідні продукти, кабачки вимийте, цибуля і часник очистіть і сполосніть під водою. Зелень дрібно порубати. Приступимо!
Кабачки порежьте на 2 частини вздовж, потім - кожну половинку тонкими слайсами (товщина приблизно 3 мм). Складіть їх в чистий і сухий пакет.
Часник порізати дрібно, цибуля - півкільцями. Додайте їх в пакет до кабачків, також не забудьте про сіль, цукор, перець чилі і гірчицю.
Зауважте не дуже щільно пакет, потрясіть його, щоб овочі і спеції перемішалися рівномірно. Надішліть в холодильник на 15-20 хвилин. От і все! Малосольні кабачки "хрусткі" готові! Пригощайтеся!