Малосольні кабачки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте свою сім'ю смачними і ароматними малосольними кабачками, які чудово підійдуть в якості закуски до будь-якої страви з м'яса або картоплі. Я такі кабачки просто обожнюю! раджу!
У сезон кабачків я намагаюся не тільки радувати своїх близьких смачними і корисними стравами з кабачків, але і зробити якомога більше різних заготовок з цього овоча. Кабачки з банки подобаються всім моїм домочадцям. Вони в міру солоні, хрусткі і дуже смачні. Якщо не хочеться чекати зими, щоб поласувати цією закускою, я користуюся рецептом, як приготувати малосольні кабачки швидкого приготування. Все дуже просто, рецепт нагадує рецепт приготування малосольних огірків, які готуються за три дні. Ось тільки тут розсіл кип'ятиться і в нього додається цукор. А ще малосольні кабачки будуть готові вже через 12-20 годин. Радуйте свою сім'ю смачними і корисні літніми закусками.
- Кабачок - 2, 5 кілограма
- Часник - 1 штука (головка)
- Парасольки кропу - 4 штуки
- Листя вишні - 4 штуки
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1, 5 L
- Цукор - 1 Ст. Ложка