Рецепт Малосольні кабачки швидкого приготування фото

Малосольні кабачки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Заготовки, Сольовий

Порадуйте свою сім'ю смачними і ароматними малосольними кабачками, які чудово підійдуть в якості закуски до будь-якої страви з м'яса або картоплі. Я такі кабачки просто обожнюю! раджу!

У сезон кабачків я намагаюся не тільки радувати своїх близьких смачними і корисними стравами з кабачків, але і зробити якомога більше різних заготовок з цього овоча. Кабачки з банки подобаються всім моїм домочадцям. Вони в міру солоні, хрусткі і дуже смачні. Якщо не хочеться чекати зими, щоб поласувати цією закускою, я користуюся рецептом, як приготувати малосольні кабачки швидкого приготування. Все дуже просто, рецепт нагадує рецепт приготування малосольних огірків, які готуються за три дні. Ось тільки тут розсіл кип'ятиться і в нього додається цукор. А ще малосольні кабачки будуть готові вже через 12-20 годин. Радуйте свою сім'ю смачними і корисні літніми закусками.

  • Кабачок - 2, 5 кілограма
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Парасольки кропу - 4 штуки
  • Листя вишні - 4 штуки
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 5 L
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
малосольні кабачки швидкого приготування - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки у мене вже не зовсім молоді, але ще м'які з біло-зеленою шкіркою. Такі нам підходять. Всю зелень промийте під проточною водою, а кабачки очистіть від шкірки.
малосольні кабачки швидкого приготування - фото крок 2
Наріжте кабачки середніми шматками довільної форми.
малосольні кабачки швидкого приготування - фото крок 3
У стерилізовані банки покладіть листя вишні, потім плотненько викладіть шматочки кабачка, додайте в кожну банку по два розрізаних навпіл зубчики часнику. Зверху покладіть парасольки кропу.
малосольні кабачки швидкого приготування - фото крок 4
Приготуйте маринад. Для цього розчиніть у воді сіль і цукор, поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
малосольні кабачки швидкого приготування - фото крок 5
Залийте отриманим маринадом кабачки, накрийте їх капроновими або Єврокришка. Залиште кабачки при кімнатній температурі на 12 годин. Після закінчення цього часу спробуйте, якщо кабачки Просолов - сміливо подавайте, якщо ні, то залиште ще годин на 10. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти