Кабачки по-корейськи швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі хочу запропонувати просто чудовий варіант гострої закуски або швидкого салату - називайте блюдо, як вам завгодно. Час маринування займає не більше півгодини, що неймовірно зручно.
Мій рецепт, як приготувати кабачки по-корейськи швидкого приготування, неймовірно просто. Суть така: овочі треба нарізати і викласти в велику миску, додавши спеції. Масло краще розігріти. Суть-суттю, а нижче ви знайдете більш детальну покрокову "інструкцію" з фотографіями. Сподіваюся, все зрозуміло і у вас все вийде!
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Перець червоний гострий - 1 щіпка
- Болгарський перець - 1 штука
Кабачок і моркву необхідно помити і очистити. Хвостик я у кабачка залишила. Так зручніше буде працювати з ним далі.
Кабачок натріть на тертці для корейської моркви. У вас вийдуть тоненькі довгі смужки кабачка.
Те ж саме робимо і з морквою. Якщо вам не подобається довжина смужок, можете розрізати навпіл або відразу овочі, або вже готову овочеву "стружку" .
Болгарський перець нарізаємо соломкою.
Нарізаємо тонкими півкільцями попередньо очищений від лушпиння і промитий під проточною водою цибулю.
З'єднайте тепер в досить глибокій ємності кабачок, морква, цибуля і перець.
Рослинна олія розігрійте на вогні (5 хвилин). Гарячим маслом залийте овочі, а тепер додайте сіль, цукор, перець чорний меленої, koriandr, оцет і часник, пропущений через прес. Дайте овочам зі спеціями півгодини постояти в холодильнику - і можна подавати до столу.