Рецепт Кабачки по-корейськи швидкого приготування фото

Кабачки по-корейськи швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку

Вашій увазі хочу запропонувати просто чудовий варіант гострої закуски або швидкого салату - називайте блюдо, як вам завгодно. Час маринування займає не більше півгодини, що неймовірно зручно.

Мій рецепт, як приготувати кабачки по-корейськи швидкого приготування, неймовірно просто. Суть така: овочі треба нарізати і викласти в велику миску, додавши спеції. Масло краще розігріти. Суть-суттю, а нижче ви знайдете більш детальну покрокову "інструкцію" з фотографіями. Сподіваюся, все зрозуміло і у вас все вийде!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний гострий - 1 щіпка
  • Болгарський перець - 1 штука
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 1
Кабачок і моркву необхідно помити і очистити. Хвостик я у кабачка залишила. Так зручніше буде працювати з ним далі.
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 2
Кабачок натріть на тертці для корейської моркви. У вас вийдуть тоненькі довгі смужки кабачка.
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 3
Те ж саме робимо і з морквою. Якщо вам не подобається довжина смужок, можете розрізати навпіл або відразу овочі, або вже готову овочеву "стружку" .
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 4
Болгарський перець нарізаємо соломкою.
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 5
Нарізаємо тонкими півкільцями попередньо очищений від лушпиння і промитий під проточною водою цибулю.
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 6
З'єднайте тепер в досить глибокій ємності кабачок, морква, цибуля і перець.
кабачки по-корейськи швидкого приготування - фото крок 7
Рослинна олія розігрійте на вогні (5 хвилин). Гарячим маслом залийте овочі, а тепер додайте сіль, цукор, перець чорний меленої, koriandr, оцет і часник, пропущений через прес. Дайте овочам зі спеціями півгодини постояти в холодильнику - і можна подавати до столу.

Схожі рецепти