Ніжка індички з часником і розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в холодильнику є індичих ніжка і ви хочете смачно її приготувати, то цей рецепт саме для вас. Ароматні спеції, мінімум зусиль і класний результат. Я впевнена, що вам сподобається!
Поспішаю запропонувати вам повторити на власній кухні цей варіант, як приготувати ніжку індички з часником і розмарином.
Такі рецепти нескладних гарячих страв повинні бути в кулінарній скарбничці кожної господині. Поєднання часнику і розмарину надає нереальний аромат, а трохи вершків - пікантність. Подавати блюдо до столу можна з гарніром на вибір, овочами або просто улюбленим соусом.
- Індичих ніжка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершки - 5 Ст. Ложок
- Гілочка розмарину - 2-3 штук
- Сіль і перець - За смаком
1. Наш невеликий набір потрібних інгредієнтів.
2. Ніжки вимийте і висушіть. Очистіть часник, наріжте тонкими скибочками.
3. Зробіть на ніжках надрізи, помістіть в них часник.
4. Викладіть ніжки в глибоку миску, посоліть і поперчіть за смаком. Залиште, поки буде розігріватися до 220 градусів духовка.
5. Перекладіть у жароміцних форму ніжки, додайте трохи вершків. Надішліть в духовку і запікайте 30 хвилин. Після додайте вершки, викладіть розмарин, зменшіть температуру до 180 градусів і запікайте ще близько години до м'якості.
6. Ніжка індички з часником і розмарином - це смачно і просто! Смачного!