Бараняча ніжка в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще жодного разу не робили баранячу ніжку в рукаві в домашніх умовах, Зараз я вам розповім, як це зробити з мінімальними витратами, і максимально хорошим результатом! Смачний і соковитий!
Я буду дуже рада, якщо цей мій простий рецепт баранячої ніжки в рукаві вам припаде до душі. Тому що м'ясо виходить дивно м'яким і соковитим, а цього буває важко добитися від баранини, хто готував - той знає. Мені так здається, це все завдяки пакету для запікання, він допомагає зберегти весь сік. Але краще перевірте на практиці, - ось сам рецепт приготування баранячої ніжки в рукаві!
- Бараняча нога - 2 кілограма
- Гірчиця дижонская - 2 чайних ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Сіль велика - 1 Ст. Ложка
1. Баранячу ногу очищаємо від зайвої шкурки і жиру. Натираємо сіллю, спеціями і гірчицею. Залишимо в холодильнику хоча б на 4 годину.
2. Розміщуємо ніжку в рукав, закриваємо краю, і трохи проткніть виделкою пакет зверху. Відправимо в розігріту до 200 градусів духовку .
3. Сорок хвилин випікаємо при максимальній температурі, а потім вогонь зменшуємо до 170-180, і випікаємо ще півгодини.
4. Готово! нарізайте, прикрашайте, і закликати всіх до столу!