Тушкована баранина (ніжка ягняти)
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ніжного баранячого м'яса. Італійська кухня.
Кількість порцій: 4
- Бараняча нога - 1 кілограм
- Помідори - 800 грам
- Цибуля - 100 грам
- Розмарин - 10 грам
- Часник - 10 грам
- Оливкова олія - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
М'ясні відділи кісток. Зв'яжіть шматок м'яса ниткою для того, щоб воно не втратило свою форму під час приготування.
Зробіть гострим ножем досить глибокі отвори.
В отвори покладіть суміш трав, чебрець, Розмарин і часник. Покладіть баранину в глибоку сковороду з оливковою олією. Поставте середній вогонь. Посипте сіллю і перцем. Додайте нарізану цибулю і помішуючи продовжуйте готувати. Потім потрібно помити помідори і подрібнити їх у блендері. Додати до м'яса подрібнені помідори і накрити кришкою. Гасити протягом 45 хвилин на середньому вогні.
Нарізати м'ясо на шматочки. Подавати з соусом.