Рецепт Тушкована баранина (ніжка ягняти) фото

Тушкована баранина (ніжка ягняти)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування ніжного баранячого м'яса. Італійська кухня.

Кількість порцій: 4
  • Бараняча нога - 1 кілограм
  • Помідори - 800 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Розмарин - 10 грам
  • Часник - 10 грам
  • Оливкова олія - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
тушкована баранина (ніжка & APOS; ягняти) - фото крок 1
М'ясні відділи кісток. Зв'яжіть шматок м'яса ниткою для того, щоб воно не втратило свою форму під час приготування.
тушкована баранина (ніжка & APOS; ягняти) - фото крок 2
Зробіть гострим ножем досить глибокі отвори.
тушкована баранина (ніжка & APOS; ягняти) - фото крок 3
В отвори покладіть суміш трав, чебрець, Розмарин і часник. Покладіть баранину в глибоку сковороду з оливковою олією. Поставте середній вогонь. Посипте сіллю і перцем. Додайте нарізану цибулю і помішуючи продовжуйте готувати. Потім потрібно помити помідори і подрібнити їх у блендері. Додати до м'яса подрібнені помідори і накрити кришкою. Гасити протягом 45 хвилин на середньому вогні.
тушкована баранина (ніжка & APOS; ягняти) - фото крок 4
Нарізати м'ясо на шматочки. Подавати з соусом.

Схожі рецепти