Тушкована у вині гомілку ягняти
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо ароматне, насичене і неймовірно смачна страва хочу вам показати. Пропоную вам спробувати повторити на своїй кухні відмінну ідею, як приготувати тушковану в провині гомілку ягняти.
Щоб м'ясо вийшло більш смачним, додайте обов'язково трохи овочів і ароматних спецій. Бульйон в рецепті можна сміливо замінювати водою, якщо його немає під рукою. Подавати до столу гомілки можна з будь-яким гарніром або соусом до смаку. Також відмінною ідеєю буде доповнити м'ясо зеленню з лимоном і часником. Спробуйте, я впевнена, що ви оціните блюдо
- Гомілки ягняти - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Морква - 2-6 штук (в залежності від розміру)
- Гілочка чебрецю - 4-6 штук
- Часник - 3-5 зубчиків
- Червоне вино - 2 склянки
- Бульйон - 4 склянки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, лавровий лист)
1. Гомілки вимийте, обсушити і обсмажити на рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки. Акуратно дістаньте і відкладіть на час в сторону.
2. Овочі очистіть і подрібніть.
3. Додайте ще трохи олії і викладіть овочі (морква можна гасити цілком). vsypte перець. Смажте на середньому вогні, помішуючи, кілька хвилин до м'якості.
4. Наполягати вино, додайте сіль, перець, лавровий лист, чебрець.
5. Викладіть назад гомілки, додайте бульйон і морква. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 2 годин до м'якості.
6. Для подачі за бажанням подрібніть петрушку, 1-2 зубчики часнику, натріть цедру лимона і апельсина. Додайте сіль, перець і трохи рослинного масла. Все як слід перемішайте і посипте отриманою сумішшю гомілку ягняти.
Смачного!
Смачного!