Рецепт Тушкована у вині гомілку ягняти фото

Тушкована у вині гомілку ягняти
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Баранина
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Приголомшливо ароматне, насичене і неймовірно смачна страва хочу вам показати. Пропоную вам спробувати повторити на своїй кухні відмінну ідею, як приготувати тушковану в провині гомілку ягняти.

Опис приготування:

Щоб м'ясо вийшло більш смачним, додайте обов'язково трохи овочів і ароматних спецій. Бульйон в рецепті можна сміливо замінювати водою, якщо його немає під рукою. Подавати до столу гомілки можна з будь-яким гарніром або соусом до смаку. Також відмінною ідеєю буде доповнити м'ясо зеленню з лимоном і часником. Спробуйте, я впевнена, що ви оціните блюдо

  • Гомілки ягняти - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Морква - 2-6 штук (в залежності від розміру)
  • Гілочка чебрецю - 4-6 штук
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Червоне вино - 2 склянки
  • Бульйон - 4 склянки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, лавровий лист)
тушкована у вині гомілку ягняти - фото крок 1
1. Гомілки вимийте, обсушити і обсмажити на рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки. Акуратно дістаньте і відкладіть на час в сторону.
тушкована у вині гомілку ягняти - фото крок 2
2. Овочі очистіть і подрібніть.
тушкована у вині гомілку ягняти - фото крок 3
3. Додайте ще трохи олії і викладіть овочі (морква можна гасити цілком). vsypte перець. Смажте на середньому вогні, помішуючи, кілька хвилин до м'якості.
тушкована у вині гомілку ягняти - фото крок 4
4. Наполягати вино, додайте сіль, перець, лавровий лист, чебрець.
тушкована у вині гомілку ягняти - фото крок 5
5. Викладіть назад гомілки, додайте бульйон і морква. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 2 годин до м'якості.
тушкована у вині гомілку ягняти - фото крок 6
6. Для подачі за бажанням подрібніть петрушку, 1-2 зубчики часнику, натріть цедру лимона і апельсина. Додайте сіль, перець і трохи рослинного масла. Все як слід перемішайте і посипте отриманою сумішшю гомілку ягняти.
Смачного!

Схожі рецепти