Тушкована гомілку індички
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант для затишного сімейного вечері! Тушкуйте гомілку індички з морквою, цибулею і чорносливом. М'ясо гаситься в білому вині, що надає страві особливу пікантність. Рекомендую спробувати!
Перед вами - простий рецепт приготування тушкованої гомілки індички. Страви, які гасяться, апріорі виходять дуже ароматними і апетитними. Особливо вдало поєднується з вином ніжне м'ясо індички. Прекрасно доповнює картину чорнослив, морква, цибуля і спеції. Вдалого приготування!
- Гомілку індички - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера - 1/2 штуки (корінь)
- Часник - 3 зубчики
- Вино біле сухе - 1/2 склянки
- Чорнослив - За смаком (жменю)
- Суміш сухих спецій - За смаком(koriandr, паприка, базилік, зіра)
- Масло рослинне - За смаком
Гомілку промийте, обсушити і порізати на частини.
Овочі очищаємо і нарізаємо смужками.
Розігрійте в сковороді або в сотейнику масло. Обсмажте індичку до золотистого кольору.
На окремій сковороді обсмажуємо овочі з сухими спеціями, на це знадобиться 5-7 хвилин.
З'єднуємо в сотейнику гомілку з овочами. Додаємо очищений часник і промитий чорнослив. Вливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 1 час.
Смачного!