Рецепт Тушкована гомілку індички фото

Тушкована гомілку індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Фрукти , Сухофрукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Прекрасний варіант для затишного сімейного вечері! Тушкуйте гомілку індички з морквою, цибулею і чорносливом. М'ясо гаситься в білому вині, що надає страві особливу пікантність. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування тушкованої гомілки індички. Страви, які гасяться, апріорі виходять дуже ароматними і апетитними. Особливо вдало поєднується з вином ніжне м'ясо індички. Прекрасно доповнює картину чорнослив, морква, цибуля і спеції. Вдалого приготування!

  • Гомілку індички - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера - 1/2 штуки (корінь)
  • Часник - 3 зубчики
  • Вино біле сухе - 1/2 склянки
  • Чорнослив - За смаком (жменю)
  • Суміш сухих спецій - За смаком(koriandr, паприка, базилік, зіра)
  • Масло рослинне - За смаком
тушкована гомілку індички - фото крок 1
Гомілку промийте, обсушити і порізати на частини.
тушкована гомілку індички - фото крок 2
Овочі очищаємо і нарізаємо смужками.
тушкована гомілку індички - фото крок 3
Розігрійте в сковороді або в сотейнику масло. Обсмажте індичку до золотистого кольору.
тушкована гомілку індички - фото крок 4
На окремій сковороді обсмажуємо овочі з сухими спеціями, на це знадобиться 5-7 хвилин.
тушкована гомілку індички - фото крок 5
З'єднуємо в сотейнику гомілку з овочами. Додаємо очищений часник і промитий чорнослив. Вливаємо вино, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 1 час.
тушкована гомілку індички - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти