Найледачіша піца
(покроковий рецепт з фото)
Такий варіант приготування піци дуже популярний серед студентів, та і не тільки. Хочеться смачненького, а часу немає? Тоді давайте приготуємо саму ледачу піцу!
У мене вийшло досить велика кількість піци, схопив далі 5 людина, але це дивлячись, який у вас апетит Дивіться, як приготувати саму ледачу піцу. Відірватися від неї неможливо!
- Кнопка - 1 штука
- Молочна ковбаса - 300 грам
- Твердий сир - 250 грам
- Помідор - 2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Rafinirovannoe масло - 1 Чайна ложка

Підготуйте продукти. Вимийте помідори, з ковбаси зніміть обгортку.

Змішайте майонез з кетчупом.

На великій тертці натріть сир.

На великій тертці натріть ковбасу.

З'єднайте ковбасу з сиром і сумішшю майонезу з кетчупом. Все ретельно перемішайте. Майонез можна не змішувати заздалегідь з кетчупом, але мені здається, що так краще перемішується все.

Хліб поріжте шматочками товщиною приблизно 1 см.

Змастіть деко олією. На кожну скибочку хліба покладете приблизно 1 столову ложку колбасно-сирної суміші. Розподіліть рівномірно. Зверху покладіть по колечку помідора.

Поставте деко в духовку на 15-20 хвилин, температура - 180 градусів. Подавайте піцу гарячої!