Рецепт Найледачіша піца фото

Найледачіша піца
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Ковбаса
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На полуденок, На швидку руку, На природу, На сніданок
Випічка, Піца

Такий варіант приготування піци дуже популярний серед студентів, та і не тільки. Хочеться смачненького, а часу немає? Тоді давайте приготуємо саму ледачу піцу!

У мене вийшло досить велика кількість піци, схопив далі 5 людина, але це дивлячись, який у вас апетит Дивіться, як приготувати саму ледачу піцу. Відірватися від неї неможливо!

  • Кнопка - 1 штука
  • Молочна ковбаса - 300 грам
  • Твердий сир - 250 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 4 Ст. Ложки
  • Rafinirovannoe масло - 1 Чайна ложка
найледачіша піца - фото крок 1
Підготуйте продукти. Вимийте помідори, з ковбаси зніміть обгортку.
найледачіша піца - фото крок 2
Змішайте майонез з кетчупом.
найледачіша піца - фото крок 3
На великій тертці натріть сир.
найледачіша піца - фото крок 4
На великій тертці натріть ковбасу.
найледачіша піца - фото крок 5
З'єднайте ковбасу з сиром і сумішшю майонезу з кетчупом. Все ретельно перемішайте. Майонез можна не змішувати заздалегідь з кетчупом, але мені здається, що так краще перемішується все.
найледачіша піца - фото крок 6
Хліб поріжте шматочками товщиною приблизно 1 см.
найледачіша піца - фото крок 7
Змастіть деко олією. На кожну скибочку хліба покладете приблизно 1 столову ложку колбасно-сирної суміші. Розподіліть рівномірно. Зверху покладіть по колечку помідора.
найледачіша піца - фото крок 8
Поставте деко в духовку на 15-20 хвилин, температура - 180 градусів. Подавайте піцу гарячої!

Схожі рецепти