Молочний солодкий суп
(покроковий рецепт з фото)
Згадайте дитинство, порадуйте себе солодким молочним супом. Такий суп ідеально підійде на сніданок. До речі, готувати - одне задоволення.
Суп можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Це простий рецепт приготування молочного солодкого супу. Такий супчик сподобається і дорослим і дітям. До того ж приготування, не відніме у вас багато часу. З інгредієнтів вам знадобиться: молоко, вершки, яйця, цукор, ваніль, родзинки, цукрова пудра і борошно. Цей суп можна вживати, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Сподіваюся, вам сподобається цей рецепт, а суп припаде до смаку. Вдалого приготування!
- Молоко - 2 L
- Вершки - 250 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Ваніль - За смаком (на кінчику ножа)
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
Закип'ятіть один літр молока, додайте вершки і ваніль.
Розітріть чотири жовтка з цукром .
Додайте родзинки і ваніль.
Приготуємо галушки. Поставте кип'ятити молоко, що залишилося. Збийте в густу піну молоко, додайте ваніль, цукрову пудру і борошно.
У кипляче молоко ложкою викладіть збиті білки, трохи проваріть.
Додайте галушки разом з молоком до супу.
Готово! Смачного!