Латвійський молочний суп з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Латвійський молочний суп з рибою - дуже смачне національне блюдо. Овочі для супу попередньо не обжаривают, зберігаючи свої корисні вітамінні властивості. Молоко робить суп дуже ніжним і смачним.
Приготуємо латвійський молочний суп з рибою в домашніх умовах. Спершу варимо рибний бульйон на основі філе хека. Потім додаємо в бульйон картоплю і цибулю. Спеції та кладемо за смаком. Коли овочі зваряться, влейте молоко. Молока має бути стільки, скільки і води - 50 з 50. При подачі на стіл додайте в суп вершкове масло і петрушку. Хай щастить!
- Вода - 400 мілілітрів
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 400 мілілітрів
- Петрушка сушена - 15 грам
- Хек файл - 400 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Вершкове масло - 20 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
Рибку очищаємо, otdeliv філе. Опускаємо його в киплячу воду і варимо бульйон. Через 5 хвилин додаємо сіль і перець.
Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Додаємо картоплю в бульйон. Також кладемо лавровий лист.
Відразу ж додаємо подрібнену цибулю, варимо ще 10 хвилин.
Овощи сварились. Саме час додати молоко. Варимо суп не доводячи до кипіння. Як тільки почне злегка побульківать, знімаємо суп з вогню.
Суп подається до столу з вершковим маслом і петрушкою. Смачного!