Рецепт Латвійський молочний суп з рибою фото

Латвійський молочний суп з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня , Латвійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Картопля , Молоко , Хек
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Латвійський молочний суп з рибою - дуже смачне національне блюдо. Овочі для супу попередньо не обжаривают, зберігаючи свої корисні вітамінні властивості. Молоко робить суп дуже ніжним і смачним.

Опис приготування:

Приготуємо латвійський молочний суп з рибою в домашніх умовах. Спершу варимо рибний бульйон на основі філе хека. Потім додаємо в бульйон картоплю і цибулю. Спеції та кладемо за смаком. Коли овочі зваряться, влейте молоко. Молока має бути стільки, скільки і води - 50 з 50. При подачі на стіл додайте в суп вершкове масло і петрушку. Хай щастить!

  • Вода - 400 мілілітрів
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Петрушка сушена - 15 грам
  • Хек файл - 400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
латвійський молочний суп з рибою - фото крок 1
Рибку очищаємо, otdeliv філе. Опускаємо його в киплячу воду і варимо бульйон. Через 5 хвилин додаємо сіль і перець.
латвійський молочний суп з рибою - фото крок 2
Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці.
латвійський молочний суп з рибою - фото крок 3
Додаємо картоплю в бульйон. Також кладемо лавровий лист.
латвійський молочний суп з рибою - фото крок 4
Відразу ж додаємо подрібнену цибулю, варимо ще 10 хвилин.
латвійський молочний суп з рибою - фото крок 5
Овощи сварились. Саме час додати молоко. Варимо суп не доводячи до кипіння. Як тільки почне злегка побульківать, знімаємо суп з вогню.
латвійський молочний суп з рибою - фото крок 6
Суп подається до столу з вершковим маслом і петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти