Рецепт Молочний суп з картоплею фото

Молочний суп з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Молоко
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Супи

Молочний суп з картоплею - звучить незвично і навіть трохи лякає. Однак раджу вам не лякатися, а прочитати, як приготувати молочний суп з картоплею, і зробити це - вам обов'язково сподобається!

Так уже повелося, що я з дитинства знаю, що таке молочний суп з картоплею і як його приготувати. Однак багато моїх друзів, які в житті такого не пробували, реагують на це блюдо насторожено - мовляв, як це взагалі, молочний суп - і раптом з картоплею? що, можливо комусь це блюдо здасться незвичним, але варто його спробувати - і весь скептицизм як рукою зніме Так що рекомендую не паритися, а просто взяти і приготувати.

Рецепт молочного супу з картоплею наступний:

1. Картоплю очистити, нарізати соломкою. Опустити в киплячу воду, додати сіль. Варити близько 15 хвилин.

2. Після того, як картопля зварилася, додаємо трохи підігріте молоко (від холодного молока картопля може посиніти). Варимо близько 10 хвилин.

3. Вимикаємо плиту, суп накриваємо кришкою, залишаємо потомитися ще 10 хвилин.

4. Суп готовий. Додаємо в тарілку вершкове масло і насолоджуємося насиченим смаком.

При бажанні можна подавати грінки. Смачного!

  • Картопля - 4 штуки (середнього розміру)
  • Молоко - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Вода - 0, 7 L
Так уже повелося, що я з дитинства знаю, що таке молочний суп з картоплею і як його приготувати. Однак багато моїх друзів, які в житті такого не пробували, реагують на це блюдо насторожено - мовляв, як це взагалі, молочний суп - і раптом з картоплею? що, можливо комусь це блюдо здасться незвичним, але варто його спробувати - і весь скептицизм як рукою зніме Так що рекомендую не паритися, а просто взяти і приготувати.

Рецепт молочного супу з картоплею наступний:

1. Картоплю очистити, нарізати соломкою. Опустити в киплячу воду, додати сіль. Варити близько 15 хвилин.

2. Після того, як картопля зварилася, додаємо трохи підігріте молоко (від холодного молока картопля може посиніти). Варимо близько 10 хвилин.

3. Вимикаємо плиту, суп накриваємо кришкою, залишаємо потомитися ще 10 хвилин.

4. Суп готовий. Додаємо в тарілку вершкове масло і насолоджуємося насиченим смаком.

При бажанні можна подавати грінки. Смачного!

Схожі рецепти