Кисло-солодкий суп
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп найчастіше зустрічається в Китайській національній кухні. Незвичайний смак цього супу, з легкістю підкорить, навіть найвибагливіших гурманів. До того ж, блюдо готується дійсно швидко.
Представляю вам китайський класичний рецепт приготування кисло солодкого супу. Для приготування я використовував наступні інгредієнти: грудка куряча, морква, гриби, соєвий соус, біле сухе вино, перець червоний і чорний, бульйон курячий, оцет рисовий, цукор, крохмаль і зелену цибулю. Суп подавайте в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню. За бажанням додайте сметану.
- Морква - 1 штука
- Грудка куряча - 2 штуки
- Гриби - 200 грам (будь-які)
- Бульйон курячий - 1 літр
- Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
- Перець червоний - За смаком
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор гранульований - 2 Ст. Ложки
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Вино біле сухе - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Яйце - 1 штука
Підготуємо інгредієнти.
Поставте на вогонь каструлю з бульйоном.
Курячі грудки ріжемо соломкою, також ріжемо морква. Гриби ріжемо тоненькими пластами. Розміщуємо всі в бульйон, додаємо червоний і чорний перець. Варимо 6-8 хвилин.
У чашці змішуємо крохмаль, цукор, соєвий соус і вино. Тонкою цівкою вливаємо в суп.
В окремій ємності збийте яйце.
Влийте яйце в суп, дочекайтеся поки яйце згорнеться. Вимкніть вогонь.
Дрібно наріжте зелену цибулю, при подачі покладіть в суп.
Ну от і все, суп готовий! Смачного!