Рецепт Кисло-солодкий суп фото

Кисло-солодкий суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Солодке, Супи, Кисле

Такий суп найчастіше зустрічається в Китайській національній кухні. Незвичайний смак цього супу, з легкістю підкорить, навіть найвибагливіших гурманів. До того ж, блюдо готується дійсно швидко.

Представляю вам китайський класичний рецепт приготування кисло солодкого супу. Для приготування я використовував наступні інгредієнти: грудка куряча, морква, гриби, соєвий соус, біле сухе вино, перець червоний і чорний, бульйон курячий, оцет рисовий, цукор, крохмаль і зелену цибулю. Суп подавайте в гарячому вигляді, прикрасивши зеленню. За бажанням додайте сметану.

  • Морква - 1 штука
  • Грудка куряча - 2 штуки
  • Гриби - 200 грам (будь-які)
  • Бульйон курячий - 1 літр
  • Оцет рисовий - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Перець червоний - За смаком
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор гранульований - 2 Ст. Ложки
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • Яйце - 1 штука
кисло-солодкий суп - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
кисло-солодкий суп - фото крок 2
Поставте на вогонь каструлю з бульйоном.
кисло-солодкий суп - фото крок 3
Курячі грудки ріжемо соломкою, також ріжемо морква. Гриби ріжемо тоненькими пластами. Розміщуємо всі в бульйон, додаємо червоний і чорний перець. Варимо 6-8 хвилин.
кисло-солодкий суп - фото крок 4
У чашці змішуємо крохмаль, цукор, соєвий соус і вино. Тонкою цівкою вливаємо в суп.
кисло-солодкий суп - фото крок 5
В окремій ємності збийте яйце.
кисло-солодкий суп - фото крок 6
Влийте яйце в суп, дочекайтеся поки яйце згорнеться. Вимкніть вогонь.
кисло-солодкий суп - фото крок 7
Дрібно наріжте зелену цибулю, при подачі покладіть в суп.
кисло-солодкий суп - фото крок 8
Ну от і все, суп готовий! Смачного!

Схожі рецепти