Кисло-солодкий соус з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати кисло-солодкий соус з ананасами в домашніх умовах. Вам він точно сподобається, можна дуже швидко доповнити сніданок смачним, корисним і швидким соусом! До млинців - ідеально!
Цей рецепт приготування кисло-солодкого соусу з ананасами - для вас! Смачний соус виходить дуже яскравим за смаком, що досягається завдяки слив і аличі, які відрізняються своїм кислим смаком, а доповнює їх кисло-солодкий ананас і солоденький цукровий сироп. Я люблю кислуватий смак, тому цей рецепт мені дуже подобається. Спробуйте і ви, а якщо що - просто додайте більше цукру!
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 50 грам (можна замінити його медом)
- Вуглеводи - 100 грам
- Зливи - 100 грам
- Ананаси - 200 грам (свіжі або консервовані)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
1. Всі фрукти моєму, позбавляємося від кісточок. Аличу і сливи відправимо в блендер, туди ж - борошно, розтоплене масло і цукор.
2. Ананаси просто нарізаємо невеликими шматочками.
3. Перетираємо весь вміст блендера. Потім переливаємо в соусницю і додаємо шматочки ананасів.
4. Добре перемішати і подаємо до млинців або оладок!