Кисло-солодкий соус для м'яса
(покроковий рецепт з фото)
У китайській кухні цей соус найчастіше подають до м'яса, але скажу вам чесно, він настільки смачний, що їсти його можна з чим завгодно. Давайте приготуємо його самостійно, адже це не так і складно.
Китайська кухня стала досить популярна в наш час і все частіше замість того, щоб ходити в ресторани, господині намагаються самостійно готувати азіатські страви. Ну а якщо і ви є шанувальником китайської кухні, але ще не знаєте, як зробити кисло-солодкий соус для м'яса в домашніх умовах, тоді я із задоволенням розповім вас про це. Але відразу хочу попередити, якщо вже ви хочете приготувати дійсно смачний соус, то вам доведеться витратити на це час і запастися терпінням. Але зате коли ви впораєтеся зі справою, то зрозумієте, що не дарма старалися, адже соус виходить неймовірно смачним і ароматним. Повірте, з цим рецептом приготування кисло-солодкого соусу для м'яса ви приготуєте чудовий вечеря в азіатському стилі.
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Сік апельсиновий - 200 мілілітрів
- Соус соєвий - 20 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Імбир тертий - 20 грам
- Цукор - 50 грам
- Ананаси консервовані - 250 грам
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Перець чилі - 10 грам
- Перець болгарський - 20 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Соус Табаско - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком