Кисло-солодкий соус по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Кисло-солодкий соус по-китайськи в домашніх умовах приготувати досить легко і швидко. Сьогодні ви самі зможете в цьому переконатися. Для рецепта знадобляться прості і доступні інгредієнти.
Кисло-солодкий соус по-китайськи сподобається багатьом, він виходить дуже ароматним і смачним. Такий соус ви можете подавати до будь-яких страв з м'яса, птиці, також він добре доповнить рибні страви, підійде до рису. Якщо ви любите соуси зі солодкуватими нотками, цей рецепт вам сподобається. Отже, приступимо.
- Борошно - 1, 5-2 чайних ложки
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сік апельсина - 60 мілілітрів
- Сік лимона - 30 мілілітрів
- Томатна паста - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
У невелику миску всипте пшеничне борошно і додайте трохи води.
Перемішайте добре борошно і воду, щоб не було жодної грудочки.
У сотейник або невелику каструлю влийте апельсиновий сік, додайте томатну пасту.
Додайте туди лимонний сік і соєвий соус. Всипте відразу сіль, цукор і мелений перець за смаком.
Тепер введіть суміш борошна і варіть соус на невеликому вогні 5-7 хвилин.
Неодмінно зніміть пробу соусу, відрегулюйте смак і подавайте до столу.
Смачного!