Рецепт Кисло-солодкий соус по-китайськи фото

Кисло-солодкий соус по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Соуси
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Кисло-солодкий соус по-китайськи в домашніх умовах приготувати досить легко і швидко. Сьогодні ви самі зможете в цьому переконатися. Для рецепта знадобляться прості і доступні інгредієнти.

Опис приготування:

Кисло-солодкий соус по-китайськи сподобається багатьом, він виходить дуже ароматним і смачним. Такий соус ви можете подавати до будь-яких страв з м'яса, птиці, також він добре доповнить рибні страви, підійде до рису. Якщо ви любите соуси зі солодкуватими нотками, цей рецепт вам сподобається. Отже, приступимо.

  • Борошно - 1, 5-2 чайних ложки
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сік апельсина - 60 мілілітрів
  • Сік лимона - 30 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - 1 щіпка
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 2
У невелику миску всипте пшеничне борошно і додайте трохи води.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 3
Перемішайте добре борошно і воду, щоб не було жодної грудочки.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 4
У сотейник або невелику каструлю влийте апельсиновий сік, додайте томатну пасту.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 5
Додайте туди лимонний сік і соєвий соус. Всипте відразу сіль, цукор і мелений перець за смаком.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 6
Тепер введіть суміш борошна і варіть соус на невеликому вогні 5-7 хвилин.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 7
Неодмінно зніміть пробу соусу, відрегулюйте смак і подавайте до столу.
кисло-солодкий соус по-китайськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти