Кисло-солодкий салат
(покроковий рецепт з фото)
Корисний, вітамінний, дуже смачний і цікавий салатик хочу запропонувати вам спробувати. Так як процес займає мінімум часу, він відмінно підійде для сніданку або швидкого перекусу. Рекомендую!
Покажу вам, як приготувати кисло-солодкий салат з фруктами і морквою. Заправка як така цієї страви не потрібна. Але при бажанні ви можете перед подачею додати дрібку солі і кілька крапель оливкової олії, наприклад. Доповнити салатик можна також скибочками авокадо. Крім соняшнику підійдуть також гарбузове насіння або кунжут. Це відмінний приклад поєднання безсумнівної користі і смаку в одній страві.
- Яблуко - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки (або більше до смаку)
- Насіння соняшника - 2 чайних ложки
- Сіль і рослинне масло - За смаком
1. Ось інгредієнти, які ми будемо використовувати.
2. Насіння соняшнику залийте холодною водою і залиште на кілька хвилин, після просушіть.
3. Банан очистіть і розімніть вилкою. Натріть на тертці моркву і яблуко.
4. Вичавіть трохи соку лимона і полийте їм яблучко. Додайте в салатник банан і морква. Перемішайте все і за смаком додайте ще сік лимона.
5. В кінці додайте насіння, приправити сіллю, якщо потрібно. Усе, салатик можна подавати до столу. Смачного!