Солодкий суп з бобів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо смачно приготувати суп, він стане прикрасою будь-якої страви. Ось і в цьому рецепті злилися воєдино: яловичина, солодкий перець і квасоля. Поєднання чудове, обов'язково приготуйте!
До вашої уваги простий рецепт приготування солодкого супу з бобів. Ось що знадобиться з продуктів: яловичина, червона консервована квасоля, селера, цибуля ріпчаста, перець солодкий і гострий, мука, курячий бульйон і спеції. Вам потрібно заздалегідь підготувати курячий бульйон, всього 2, 5 L. На його основі ми будемо варити супчик. Перед подачею на стіл посипте суп рубаною зеленню. Гарного дня!
- Перецьь солодкий - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перчик гострий - 2 штуки (маленькі)
- Селера - 150 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Квасоля червона - 400 грам (консервована )
- Курячий бульйон - 2, 5 L
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Наріжте м'ясо кубиками по 2 см.
Цибулю дрібно наріжте.
Солодкий перець нарізаємо великими кубиками, а гострий ріжемо дрібно.
Селера нарізаємо кубиками по 1 см.
Обсмажте цибулю на рослинній олії, потім додайте обидва перцю і селеру. Смажити 5-7 хвилин.
В окремій сковороді невеликими партіями обсмажуємо яловичину. Смажити по 5 хвилин одну партію.
Додайте м'ясо до овочів, потім додайте борошно. roza_ker, помішують 2-3 хвилини.
Перекладіть начинку в каструлю, влийте бульйон, посоліть і доведіть на сильному вогні до кипіння. Далі зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо під кришкою близько 1, 5 годин, поки м'ясо не стане м'яким. Потім потрібно додати
Квасоля ( попередньо злив рідина з банки) і прогріваємо протягом 10 хвилин. Смачного!
Квасоля ( попередньо злив рідина з банки) і прогріваємо протягом 10 хвилин. Смачного!