Пюре з бобів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пюре з бобів.
Пюре з бобів - простий і легкий у приготуванні гарнір.
Приготування:
Перебрати боби і промити під холодною водою. Замочити з вечора в холодній воді. На наступний день викласти боби в каструлю, залити водою і варити до готовності, поки вони не стануть м'якими. Посолити за смаком. Протерти боби через сито, додати вершки, вершкове масло і чорний мелений перець, перемішати до отримання однорідної консистенції. Відразу ж подавати.
- Бобов- 200 грам
- Вершків - 50 грам
- Вершкового масла - 15 грам
- Сіль і перець - За смаком
Приготування:
Перебрати боби і промити під холодною водою. Замочити з вечора в холодній воді. На наступний день викласти боби в каструлю, залити водою і варити до готовності, поки вони не стануть м'якими. Посолити за смаком. Протерти боби через сито, додати вершки, вершкове масло і чорний мелений перець, перемішати до отримання однорідної консистенції. Відразу ж подавати.