Млинці з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з гарбуза - на перший погляд, незвичайне блюдо, але готується воно досить просто і швидко. Виходять млинці з гарбуза дуже ніжними, соковитими, красивого кольору і неймовірно смачними
Млинці з гарбуза - шикарне блюдо, яке вперше я спробувала в вегетаріанському ресторані. Там вони готувалися трохи інакше, але мої млинці вийшли анітрохи не гірше! Як вже було сказано, млинці з гарбуза виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Також вони дуже легко і швидко насичують, і засвоюються, тому прекрасно підходять для дітей, особливо якщо млинці рясно полити карамеллю Сподіваюся, рецепт млинчиків з гарбуза вам не здасться складним!
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Гарбузове пюре - 2 склянки (шматочок гарбуза 250-350 гр )
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 2 чайних ложки
- Молоко - 2, 5 склянки
- Вершки - 1/2 склянки
- Мед або сироп klenovиy - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Ст. Ложка (мелений імбир + кориця + гвоздика + мускат)
- Горіхи - 1/2 склянки
В окремій мисці змішаємо розпушувач, три склянки борошна, сіль, цукор. Все добре перемішуємо і тимчасово отставляем в сторону.
Гарбуз крутимо в мікрохвильовці поки вона не стане м'якою (7-20 хвилин). Потім знімаємо з неї шкіру, розрізаємо на шматочки, кладемо в миску і за допомогою блендера робимо гарбузове пюре. У пюре додаємо яйця, ванілін. Гарненько змішуємо (можна скористатися блендером). Вливаємо молоко і додаємо спеції. Перемішуємо.
Потім в суху суміш з борошна вливаємо гарбузове пюре. Все перемішуємо ложкою. Якщо необхідно, dolivaem Moloko. Тісто має вийти трохи чуще, ніж тісто на звичайні млинці.
Потім сковорідку ставимо на вогонь. Добре розпалює її, змащуємо вершковим маслом (можна використовувати рослинне). І вливаємо тісто на сковорідку за допомогою ложки. Одночасно на сковорідці смажимо відразу кілька млинців. Обсмажуємо їх з двох сторін до появи красивою рум'яної скоринки.
У миску вливаємо вершки і додаємо до них мед або кленовий сироп. Збиваємо за допомогою міксера або блендера вміст миски до кремоподібного стану. І подрібнюємо горіхи.
Млинці викладаємо на тарілку. Зверху - вершковий крем. Поливаємо медом або карамельним соусом, посипаємо горіхами і подаємо до столу. Смачного!