Рецепт Млинці з гарбуза фото

Млинці з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Гарбуз
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Млинці з гарбуза - на перший погляд, незвичайне блюдо, але готується воно досить просто і швидко. Виходять млинці з гарбуза дуже ніжними, соковитими, красивого кольору і неймовірно смачними

Опис приготування:

Млинці з гарбуза - шикарне блюдо, яке вперше я спробувала в вегетаріанському ресторані. Там вони готувалися трохи інакше, але мої млинці вийшли анітрохи не гірше! Як вже було сказано, млинці з гарбуза виходять дуже ніжними, соковитими і смачними. Також вони дуже легко і швидко насичують, і засвоюються, тому прекрасно підходять для дітей, особливо якщо млинці рясно полити карамеллю Сподіваюся, рецепт млинчиків з гарбуза вам не здасться складним!

  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Гарбузове пюре - 2 склянки (шматочок гарбуза 250-350 гр )
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - 2 чайних ложки
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Мед або сироп klenovиy - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 Ст. Ложка (мелений імбир + кориця + гвоздика + мускат)
  • Горіхи - 1/2 склянки
млинці з гарбуза - фото крок 1
В окремій мисці змішаємо розпушувач, три склянки борошна, сіль, цукор. Все добре перемішуємо і тимчасово отставляем в сторону.
млинці з гарбуза - фото крок 2
Гарбуз крутимо в мікрохвильовці поки вона не стане м'якою (7-20 хвилин). Потім знімаємо з неї шкіру, розрізаємо на шматочки, кладемо в миску і за допомогою блендера робимо гарбузове пюре. У пюре додаємо яйця, ванілін. Гарненько змішуємо (можна скористатися блендером). Вливаємо молоко і додаємо спеції. Перемішуємо.
млинці з гарбуза - фото крок 3
Потім в суху суміш з борошна вливаємо гарбузове пюре. Все перемішуємо ложкою. Якщо необхідно, dolivaem Moloko. Тісто має вийти трохи чуще, ніж тісто на звичайні млинці.
млинці з гарбуза - фото крок 4
Потім сковорідку ставимо на вогонь. Добре розпалює її, змащуємо вершковим маслом (можна використовувати рослинне). І вливаємо тісто на сковорідку за допомогою ложки. Одночасно на сковорідці смажимо відразу кілька млинців. Обсмажуємо їх з двох сторін до появи красивою рум'яної скоринки.
млинці з гарбуза - фото крок 5
У миску вливаємо вершки і додаємо до них мед або кленовий сироп. Збиваємо за допомогою міксера або блендера вміст миски до кремоподібного стану. І подрібнюємо горіхи.
млинці з гарбуза - фото крок 6
Млинці викладаємо на тарілку. Зверху - вершковий крем. Поливаємо медом або карамельним соусом, посипаємо горіхами і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти