Квіти гарбуза в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто знає, що квіти гарбуза взагалі вживають в їжу! А це, між іншим, поширене блюдо в Італії і Мексиці! дуже оригінальна, ніжна і смачна закуска - рекомендую спробувати!
Хочу вам розповісти, як зробити квіти гарбуза в клярі. Блюдо виходить ніжне і ситне в той же час, при чому однаково смачне і в гарячому, і в холодному вигляді! А вже сам смак просто непорівнянний ні з чим! впевнена, - всім любителям чогось небудь нового і оригінального цей рецепт приготування квітів гарбуза в клярі припаде до душі!
- Квітки кабачка - 12 штук
- Сир твердий - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Підготуємо інгредієнти. Квіточки очищаємо від дрібного сміття. Сир ріжемо дрібними кубиками і фаршируємо кожну квіточку. Зробимо кляр - змішаємо яйце, сіль, борошно і воду до однорідності. Спеції - на ваш погляд.
2. Обсмажуємо на сковорідці на середньому вогні.
3. От і все! Смачного!