Рецепт Овочеві квіти з фаршем фото

Овочеві квіти з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Ніколи не звертали уваги на квіти від кабачків? Ось і даремно, адже з них виходить дуже смачна закуска до святкового або повсякденного столу. Розповім, як приготувати овочеві квіти з фаршем.

Опис приготування:

Для начинки таких квіточок можна використовувати будь-які інгредієнти: м'ясний фарш, сир, зелень, овочі. Квіти запікають або обсмажують на сковороді. Подавайте таку закуску теплою чи холодною. Оригінальна і смачне рішення для закуски.

  • Свинячий фарш - 225 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець, сіль - За смаком
  • Рибний соус - 2 чайних ложки
  • Жовток - 1 штука
  • Квіти кабачків - 12-14 штук
  • Борошно - 125 грам
  • Вода - 240 мілілітрів
овочеві квіти з фаршем - фото крок 1
1. Вимийте квітки кабачків, потім викладіть їх на серветку.
овочеві квіти з фаршем - фото крок 2
2. Усередині кожного є суцвіття, дістаньте їх, щоб було місце для начинки.
овочеві квіти з фаршем - фото крок 3
3. Зробіть фарш: змішайте свинячий фарш, подрібнений часник, цукор, сіль і перець, рибний соус і жовток. Розкрийте квіти, викладіть всередину кожного трохи начинки.
овочеві квіти з фаршем - фото крок 4
4. Загорніть краї квітки, щоб начинка була всередині.
овочеві квіти з фаршем - фото крок 5
5. Змішайте борошно і холодну воду, додайте сіль. Кожна квітка занурте в кляр, обсмажте квіти на розпеченій сковороді під закритою кришкою до готовності начинки.
овочеві квіти з фаршем - фото крок 6
6. Подавайте квіти відразу або після охолодження.

Схожі рецепти