Овочеві квіти з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не звертали уваги на квіти від кабачків? Ось і даремно, адже з них виходить дуже смачна закуска до святкового або повсякденного столу. Розповім, як приготувати овочеві квіти з фаршем.
Для начинки таких квіточок можна використовувати будь-які інгредієнти: м'ясний фарш, сир, зелень, овочі. Квіти запікають або обсмажують на сковороді. Подавайте таку закуску теплою чи холодною. Оригінальна і смачне рішення для закуски.
- Свинячий фарш - 225 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець, сіль - За смаком
- Рибний соус - 2 чайних ложки
- Жовток - 1 штука
- Квіти кабачків - 12-14 штук
- Борошно - 125 грам
- Вода - 240 мілілітрів
1. Вимийте квітки кабачків, потім викладіть їх на серветку.
2. Усередині кожного є суцвіття, дістаньте їх, щоб було місце для начинки.
3. Зробіть фарш: змішайте свинячий фарш, подрібнений часник, цукор, сіль і перець, рибний соус і жовток. Розкрийте квіти, викладіть всередину кожного трохи начинки.
4. Загорніть краї квітки, щоб начинка була всередині.
5. Змішайте борошно і холодну воду, додайте сіль. Кожна квітка занурте в кляр, обсмажте квіти на розпеченій сковороді під закритою кришкою до готовності начинки.
6. Подавайте квіти відразу або після охолодження.