Місо суп
(покроковий рецепт з фото)
Місо суп - традиційне блюдо японської кухні, підходяще для здорового харчування. В Японії цей суп готують на сніданок і протягом всього дня. Легкий для приготування рецепт. Склад: даси, місо, тофу.
Місо суп - традиційне блюдо японської кухні, підходяще для здорового харчування. В Японії цей суп готують на сніданок і протягом всього дня. Легкий для приготування рецепт. Склад: даси, місо, тофу.
- Даси - 1, 5 чайних ложки
- Місо - 0, 5 склянки (біла соєва паста)
- Тофу - 0, 5 склянки (порізаний кубиками)
- Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки (дрібно нарізану)
- Вода - 4 склянки
- Морські водорості - 1 Ст. Ложка (сухі водорості призначені для супу місо)
Налийте воду в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте гранули дасі і розмішуйте до однорідної маси.
Переключіть плиту на середній вогонь і додайте в суп тофу.
В сушені водорості додайте трохи води і почекайте поки вони розтопляться. Відіжміть зайву воду і додайте водорості в каструлю з супом.
Кип'ятіть на повільному вогні протягом 2 хвилин.
Кип'ятіть на повільному вогні протягом 2 хвилин.
Викладіть в миску пасту місо. Зачерпніть половину ковша бульйону даси і додайте в миску з місо. Розмішайте бульйон з пастою до однорідної маси.
Вимкніть вогонь, додайте пасту місо в бульйон і добре перемішайте. Перед подачею на стіл прикрасьте блюдо нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!
Смачного!