Рецепт Місо суп фото

Місо суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Тофу , Водорості
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок , Швидкий сніданок
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Місо суп - традиційне блюдо японської кухні, підходяще для здорового харчування. В Японії цей суп готують на сніданок і протягом всього дня. Легкий для приготування рецепт. Склад: даси, місо, тофу.

Опис приготування:

Місо суп - традиційне блюдо японської кухні, підходяще для здорового харчування. В Японії цей суп готують на сніданок і протягом всього дня. Легкий для приготування рецепт. Склад: даси, місо, тофу.

  • Даси - 1, 5 чайних ложки
  • Місо - 0, 5 склянки (біла соєва паста)
  • Тофу - 0, 5 склянки (порізаний кубиками)
  • Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки (дрібно нарізану)
  • Вода - 4 склянки
  • Морські водорості - 1 Ст. Ложка (сухі водорості призначені для супу місо)
місо суп - фото крок 1
Налийте воду в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте гранули дасі і розмішуйте до однорідної маси.
місо суп - фото крок 2
Переключіть плиту на середній вогонь і додайте в суп тофу.
місо суп - фото крок 3
В сушені водорості додайте трохи води і почекайте поки вони розтопляться. Відіжміть зайву воду і додайте водорості в каструлю з супом.
Кип'ятіть на повільному вогні протягом 2 хвилин.
місо суп - фото крок 4
Викладіть в миску пасту місо. Зачерпніть половину ковша бульйону даси і додайте в миску з місо. Розмішайте бульйон з пастою до однорідної маси.
місо суп - фото крок 5
Вимкніть вогонь, додайте пасту місо в бульйон і добре перемішайте. Перед подачею на стіл прикрасьте блюдо нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!

Схожі рецепти