Місо суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Місо суп - це популярне блюдо в Японії. Там його готують на кожному кроці, причому роблять це не тільки в ресторанах, але і в домашніх умовах. Спробуйте і ви зробити такий суп у себе вдома для сім'ї.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати місо суп зі свининою, то прочитайте цей рецепт. Вам обов'язково сподобається такий наваристий супчик з рибним соусом і місо пастою. Поєднання інгредієнтів дуже точно підібрано, тому смак у страви виходить просто неперевершеним.
- Свинина - 200 грам
- Редис дайкон - 50 грам
- Пастернак корінь - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Картопля - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Гриби - 50 грам
- Цибуля зелена - 30 грам
- Олія соняшникова - 20 мілілітрів
- Пасти місо - 2 Ст. Ложки
- Рибний соус - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 1 літр
- Вода - 1 літр
- Соєвий соус - За смаком
У сотейнику або каструлі розігрійте на плиті рослинне масло без запаху. Шматок нежирної свинини вимийте і висушіть рушниками. Зачистіть мяско від плівок і жиру. Наріжте його на тонкі скибочки і обсмажте до золотистого кольору в олії.
Ріпчасту цибулю очистіть і вимийте. Наріжте його півкільцями і відправте обсмажувати до м'яса. Готуйте, періодично помішуючи, поки цибуля не стане прозорим.
Тепер підготуйте овочі для супу. Вимийте їх і почистіть. Наріжте кубиками картоплю, пастернак - кружечками, редиску нарубати півкільцями, поріжте гриби, наріжте моркву соломкою. В японській кухні вітається різноманітність форм і забарвлень.
Викладіть підготовлені овочі до м'яса, перемішайте і накрийте кришкою каструльку. Зменшіть вогонь і тушкуйте кілька хвилин. Потім залийте все водою і варіть ще п'ятнадцять хвилин.
У піалку викладіть кілька ложок місо пасти, додайте соєвий і рибний соус. Зачерпніть трохи рідини з супу і разбавте нею інгредієнти в піалках. Вилийте її вміст в суп.
Перед тим, як вимкнути готовий суп, вимийте і наріжте зелень. Нарубаєте її дрібно ножем і киньте в суп. Через півхвилини вимкніть вогонь, накрийте кришкою каструлі і дайте супу настоятися.