Мідії
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт придуманий сьогодні під час приготування мідій .Вперше виловив мідій самостійно і приготував.
Вийшли дуже смачно.
Мідії в панцирі розкласти на прітівень .
Включити духовку на тихий газ.
Дочекатися поки мідії розкриють панцир(10 хвилин від початку підігріву до розкриття панцира на тихому газу).
Все мідія вже готова можна
Розкрити панцири і зрізати ножем з ніжки.
Далі видалити (зрізати траву гострим ножем з м'яса мідії.)
Висипати мідій в посуд
Вмочити в сіль і спробувати смачно.
Порізати дрібно 1-2 часничку .
І додати в мідії Додамо сухих спецій за смаком трошки.
Додати 2 болшие ложки оцту 9 %
І добре перемішати .
Почекати 5 хвилин поки м'ясо мідії просочиться часничком і кислинкою від оцту
Налити рослинний масло поверх мідій не перемішуючи з маслом
Але щоб масло покривало плівкою 2-3 міліметра
Готово.
- Мідії - 300 грам
Включити духовку на тихий газ.
Дочекатися поки мідії розкриють панцир(10 хвилин від початку підігріву до розкриття панцира на тихому газу).
Все мідія вже готова можна
Розкрити панцири і зрізати ножем з ніжки.
Далі видалити (зрізати траву гострим ножем з м'яса мідії.)
Висипати мідій в посуд
Вмочити в сіль і спробувати смачно.
Порізати дрібно 1-2 часничку .
І додати в мідії Додамо сухих спецій за смаком трошки.
Додати 2 болшие ложки оцту 9 %
І добре перемішати .
Почекати 5 хвилин поки м'ясо мідії просочиться часничком і кислинкою від оцту
Налити рослинний масло поверх мідій не перемішуючи з маслом
Але щоб масло покривало плівкою 2-3 міліметра
Готово.