Рецепт Мідії фото

Мідії
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На вечерю , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт придуманий сьогодні під час приготування мідій .Вперше виловив мідій самостійно і приготував.

Вийшли дуже смачно.

Опис приготування:

Мідії в панцирі розкласти на прітівень .

Включити духовку на тихий газ.

Дочекатися поки мідії розкриють панцир(10 хвилин від початку підігріву до розкриття панцира на тихому газу).

Все мідія вже готова можна

Розкрити панцири і зрізати ножем з ніжки.

Далі видалити (зрізати траву гострим ножем з м'яса мідії.)

Висипати мідій в посуд

Вмочити в сіль і спробувати смачно.

Порізати дрібно 1-2 часничку .

І додати в мідії Додамо сухих спецій за смаком трошки.

Додати 2 болшие ложки оцту 9 %

І добре перемішати .

Почекати 5 хвилин поки м'ясо мідії просочиться часничком і кислинкою від оцту

Налити рослинний масло поверх мідій не перемішуючи з маслом

Але щоб масло покривало плівкою 2-3 міліметра

Готово.

  • Мідії - 300 грам
Мідії в панцирі розкласти на прітівень .

Включити духовку на тихий газ.

Дочекатися поки мідії розкриють панцир(10 хвилин від початку підігріву до розкриття панцира на тихому газу).

Все мідія вже готова можна

Розкрити панцири і зрізати ножем з ніжки.

Далі видалити (зрізати траву гострим ножем з м'яса мідії.)

Висипати мідій в посуд

Вмочити в сіль і спробувати смачно.

Порізати дрібно 1-2 часничку .

І додати в мідії Додамо сухих спецій за смаком трошки.

Додати 2 болшие ложки оцту 9 %

І добре перемішати .

Почекати 5 хвилин поки м'ясо мідії просочиться часничком і кислинкою від оцту

Налити рослинний масло поверх мідій не перемішуючи з маслом

Але щоб масло покривало плівкою 2-3 міліметра

Готово.

Схожі рецепти